Запознаване с началната страница

Научете как да сваляте, да получавате повече информация, или да изключвате изображението за начална страница на Bing.

За да ви помогне да откриете света около вас, Bing има всеки ден ново изображение, видеоклип или панорама в началната си страница.

Научете повече за темата

За да научите повече за темата на изображението, видеоклипа или панорамата на деня, поставете мишката върху него, за да откриете ежедневната викторина. Всяка викторина съдържа информация за темата и връзки, за да научите още допълнителни неща.

Получаване на информация

За информация относно изображението, видеоклипа или панорамата поставете курсора върху Информация в долния десен ъгъл на изображението.

Изтегляне или запазване на изображението от началната страница

Можете да изтеглите повечето изображения на деня от началната страница. За да изтеглите изображението, поставете курсора върху Информация и щракнете върху Изтегляне на днешното изображение. За да запазите изображението на страницата Моите записи, щракнете върху иконата със сърце в горната част на информационната карта.

Преглед на предишни изображения

Щракнете върху стрелките назад и напред в долния десен ъгъл на изображението, за да видите изображенията за последните седем дни.

Персонализиране на вашата начална страница

Щракнете върху иконата с трите линии в горния десен ъгъл на страницата, щракнете върху Показване на лентата на менюто или Показване на новини и интереси под Персонализиране на вашата начална страница, за да ги скриете или покажете.

Включване и изключване на изображението

  • За да виждате сив фон вместо изображението на началната страница за деня, използвайте тази връзка, за да го изключите.
  • За да виждате изображението на началната страница за деня вместо сивия фон, използвайте тази връзка, за да го включите.

Задаване на Bing като начална страница и търсачка

Използвайте тези връзки, за да задаване на Bing.com като начална страница и направете Bing да бъде търсачката за този браузър. Ако Bing не може автоматично да зададе началната страница или търсачката, следвайте инструкциите на екрана.

Бъдете актуални

За да получавате актуализации за началната страница и други новини за Bing, харесайте Bing във Facebook или последвайте Bing в Twitter.

Възможно е някои функции и функционалности, описани тук, да не се предлагат във вашата страна или регион.

See more videos...