Как да докладвате потенциален проблем или да се свържете с Bing

Информация как да докладвате обидни резултати или потенциални проблеми с интелектуалната собственост или други потенциални проблеми относно съдържанието на даден уеб сайт.

Ако виждате потенциален проблем с конкретни URL адреси или с друга информация, съдържаща се в резултати от търсене, можете да докладвате това на Bing. Съобщаването за потенциален проблем не означава, че съответният URL адрес ще бъде премахнат от резултатите от търсене. Bing предприема премахване на резултати от търсене само при наличието строго определени обстоятелства и условия, за да се избегне ограничаването на достъпа на потребителите на Bing до уместна информация.

Ако забележите фактически грешки или други проблеми в Bing, можете да ни уведомите за тях чрез връзката „Обратна връзка“ най-долу на страницата. Вижте по-долу за други начини за връзка с нас и за повече информация относно Bing.

API за търсене в Bingexpando image

Ако сте разработчик и имате въпроси относно наличните API за търсене в Bing, щракнете тук за цени и за допълнителна информация.

Bing Adsexpando image

Ако имате въпроси относно ваша реклама в Bing, влезте в портала на Microsoft Ads, за да получите поддръжка.

Bing Страници (бета-версия)expando image

Щракнете тук за повече информация относно популяризирането на вашата марка чрез Bing Страници

Bing Placesexpando image

Ако имате въпроси относно добавянето на вашата фирма в Bing или коригирането на вашата информация, отидете в портала на Bing Places.

Карти на Bingexpando image

Ако имате проблем с Карти на Bing, щракнете тук, след което изберете бутона „Обратна връзка“ най-долу на страницата.

Bing Webmaster Toolboxexpando image

Ако сте уеб администратор или собственик на сайт и имате въпроси относно присъствието ви в Bing, влезте в портала на Bing Toolbox.

Bing Desktop и Bing Wallpaperexpando image

Приложението Bing Desktop е внедрено в други продукти. За да добавите всекидневно ново изображение на Bing на вашия работен плот, инсталирайте Bing Wallpaper.

Приложение Bing за Androidexpando image

За да предоставите обратна връзка относно приложението Bing за Android, изпратете имейл на bfafeedback@microsoft.com

Приложение Bing за iOSexpando image

Можете да предоставите обратна връзка директно в приложението или да оставите коментар в Apple Store.

Форум на общността на Bingexpando image

Задавайте въпроси и получавайте отговори тук.

Бележка

Bing не контролира съдържанието, което публикуват уеб сайтовете или което се показва в резултатите от търсене на Bing. За да се уверите, че дадено съдържание ще бъде премахнато от резултати от търсене, е най-добре да се свържете с уеб администратора на сайта, публикувал съдържанието, и да поискате то да бъде изтрито или премахнато. Дори ако Bing премахне съответния URL адрес от резултатите от търсене, той ще продължи да съществува и ще може да бъде открит чрез директно посещаване на уеб адреса, докато уеб администраторът не премахне съдържанието от уеб сайта.

See more videos...