Включване или изключване на хронологията на търсене

Как да преглеждате хронологията на търсенията си, да я изчиствате, да я изключвате или да я включвате.

Вашата хронология на търсенето показва какво сте търсили, датите на вашите търсения и сайтовете, които сте посетили. Също така въз основа на резултатите, върху които сте щраквали, хронологията може да помогне за подобряване на резултатите от вашите търсения.

Изключване на хронологията на търсенеexpando image

Когато хронологията на търсене е изключена, нищо ново не се добавя към нея. Вашата съществуваща хронология не се изтрива. За да изтриете хронологията си на търсене, трябва да я изчистите.

Бележка

Ако не можете да изключите хронологията на търсене, разрешете JavaScript и бисквитките в браузъра си, след което опитайте отново.

Включване на хронологията на търсенеexpando image
Изчистване на хронологията на търсенеexpando image
 • Ако не сте влезли в системата

  За да изчистите едно търсене от хронологията, в страницата Хронология на търсенето щракнете върху X до търсенето, което искате да изтриете.

  За да изтриете цялата си хронология на търсене, щракнете върху Изчистване на всичко под „Настройки на хронологията на промените“ в страницата Хронология на търсенето. Това изтрива всяка хронология на търсене на това устройство.

 • Ако сте влезли в Акаунт в Microsoft

  Щракнете върху Изчистване на хронологията на търсене под „Изчистване на хронологията на търсене“ в Табло за поверителност на Microsoft, след което щракнете върху Изчистване. Това изтрива всяка хронология на търсене, асоциирана с вашия Акаунт в Microsoft.

 • Ако сте влезли в служебен или учебен акаунт

  Щракнете върху Изчистване на всичко в „Изчистване на хронологията на търсене“ в страницата Хронология на търсенето, след което щракнете върху Да. Това изтрива всяка хронология на търсене, асоциирана с този акаунт.

Вж. хронологията на търсенеexpando image
 1. Щракнете върху иконата с трите линии в горния десен ъгъл на която и да е страница на Bing.com, след което щракнете върху Хронология на търсене.
 2. За да прегледате хронологията си на търсене по тип или дата, използвайте менютата отгоре.

Възможно е някои функции и функционалности, описани тук, да не се предлагат във вашата страна или регион.

Свързани теми

Включване или изключване на предложенията за търсене
Блокиране на съдържанието за възрастни с функцията за безопасно търсене

See more videos...