Относно личната безопасност за "Моите места"

Съвет за вашата безопасност, когато създавате места в Bing Карти. Не се разрешава на деца на възраст под 13 години да създават места.

Обществените места подлежат на търсене и се показват като резултати, добавени от потребителя. Ако направите даден списък с места личен, тези места няма да подлежат на търсене, но въпреки това ще можете да споделяте уеб адреса. Тъй като обществените места са достъпни за всички в интернет, вземете мерки за безопасност, когато ги записвате.

Желателно е да прочетете Кодекс на поведение на Windows, за да се уверите, че спазвате насоките. Не се разрешава на деца на възраст под 13 години да създават места.

Използвайте здравия си разум и следния съвет, за да си осигурите безопасност:

  • Винаги мислете за своята безопасност: Не правете никаква част от вашата информация публична, ако не желаете тя да бъде достъпна за непознати. Освен това не забравяйте за сигурността на вашето семейство и приятели.
  • Защитете своята самоличност: Не включвайте истинското си име, името на училището или отбора си, местоработата си и каквато и да е друга информация, която може да бъде използвана, за да ви идентифицира лично.
  • Защитете домашния си адрес: Не споделяйте адреса си с непознати.
  • Не споделяйте личния си график: Не позволявайте на непознати да разберат кога е вероятно да сте сами вкъщи.
  • Разглеждайте внимателно снимките си: Уверете се, че снимките ви не съдържат номера на адреси, регистрационни номера или други идентифициращи подробности.
  • Проверете за скрити данни: Уверете се, че метаданните и свойствата на снимките ви не съдържат информация, която може да бъде използвана, за да ви идентифицира лично.
  • Проверете връзките си: Не предоставяйте връзки към уеб сайтове или блогове, съдържащи информация, която може да послужи за вашето идентифициране.
  • Помогнете за безопасността на всички останали: Не включвайте или не предоставяйте връзки към информация, която може да послужи за идентифицирането на друг човек, и не позволявайте на други хора да включват или да предоставят връзки към вашата лична информация.

Възможно е някои функции и функционалности, описани тук, да не се предлагат във вашата страна или регион.

Свързани теми

Проследяване на това, което намирате
Изпращане на обратна връзка или съобщаване за проблем

See more videos...