Записване за или отписване от участие в Програмата за продуктови подобрения на лентата на Bing

Помогнете за подобряване на качеството и продуктивността на лентата на Bing.

Когато използвате Лента на Bing, можете да изберете да участвате в допълнителната Програма за продуктови подобрения на Лента на Bing, която събира информация за компютъра ви, търсенията ви, адресите на уеб сайтовете, които посещавате, и начина, по който използвате Лента на Bing. Тази информация ни помага да подобрим качеството и продуктивността на нашите продукти и услуги, както и да предпазим вашата папка "Входящи" от нежелана поща и фишинг измами. Когато Лента на Bing е разрешена, ние събираме информация, за да подобрим подреждането на резултатите от търсенето, както и съответствието и ефективността на услугите на Bing.

За да ви помогнем да защитите своята поверителност, ние не използваме информацията, събрана чрез тази програма, с цел да ви идентифицираме, да се свържем с вас или да ви изпращаме рекламни материали; освен това съхраняваме тази информация отделно от каквато и да е друга информация за ваш акаунт, с която може да разполагаме, която директно ви идентифицира, като например име, имейл адрес или телефонни номера. Информацията, която събираме чрез тази програма, се трансформира в анонимна или се изтрива на всеки осемнадесет месеца.

Когато инсталирате Лента на Bing, можете да изберете дали да участвате, като поставите или премахнете отметката от квадратчето Подобри работата ми, преди да щракнете върху Готово, за да завършите инсталирането.

  1. Отворете уеб браузъра си.
  2. В дясната част на Лента на Bing, щракнете върху бутона "Настройки" Изображение на иконата за настройки на лентата на Bing.
  3. Щракнете върху Качество, изберете Не, не искам да участвам, а след това върху Затвори.

Ако не виждате функциите, описани тук, значи може да не сте с най-новата версия на Лента на Bing. За да я инсталирате, отидете на Страница за изтегляне на лента на Bing.

Свързани теми

За правилата за поверителност и защита на Microsoft

See more videos...