Преглед на прогнозата за времето

Проверявайте какво е времето в момента и получавайте петдневна прогноза в лентата на Bing.

С бутона "Времето" на Лента на Bing можете да преглеждате климатичните условия и прогнози за времето за различни градове по света. Можете също така да изберете град по подразбиране и да видите текущите времеви условия с един поглед, показани на самия бутон "Времето".

Преглед на прогноза за времетоexpando image

Бутонът "Времето" автоматично показва графично изображение на текущите климатични условия за вашето местоположение по подразбиране. За допълнителна информация за времето направете едно от следните неща:

 • За да видите подробна информация за времето в момента и петдневна прогноза за времето за вашето местоположение по подразбиране, щракнете върху бутона "Времето" Изображение на бутона "Времето" в лентата на Bing.
 • За да видите подробна информация за времето в момента на друго място, щракнете върху бутона "Времето" Изображение на бутона "Времето" в лентата на Bing, след което с помощта на бутоните със стрелки наляво и надясно преглеждайте прогнозите за времето за другите местоположения, които сте добавили.
Добавяне на местоположение или промяна на града по подразбиранеexpando image
 1. Щракнете върху бутона "Времето" Изображение на бутона "Времето" в лентата на Bing на Лента на Bing.
 2. Щракнете върху Опции.
 3. Направете едно или повече от следните неща:
  • За да добавите даден град към списъка, щракнете върху Добави, въведете името на града, щракнете върху Търсене, след което щракнете върху желания град.
  • За да промените реда, в който се показват градовете, когато щраквате за техните прогнози за времето, изберете съответния град, след което щракнете върху бутоните със стрелки нагоре и надолу.
  • За да промените града по подразбиране, изберете желания град от списъка, след което щракнете върху Направи по подразбиране. Времето в града ви по подразбиране винаги се показва върху бутона "Времето" и се появява първо, когато щракнете върху бутона "Времето" в Лента на Bing.
 4. Щракнете върху Затвори.
Бележки
 • Ако не виждате функциите, описани тук, значи може да не сте с най-новата версия на Лента на Bing. За да я инсталирате, отидете на Страница за изтегляне на лента на Bing.
 • Възможно е някои функции и функционалности, описани тук, да не се предлагат във вашата страна или регион.

Свързани теми

За лентата на Bing
Избор и организиране на бутоните на лентата на Bing

See more videos...