Актуализиране на лентата на Bing

Бъдете винаги с най-новата версия на лентата на Bing.

Ние в Bing постоянно се стараем да подобряваме Лента на Bing, като усъвършенстваме съществуващите функции и създаваме нови, на които да се наслаждавате. Тези актуализации на Лента на Bing се извършват автоматично и не изискват никакви действия от ваша страна.

Ако издадем нова функция или извършим значително подобрение на съществуваща такава, може да се покаже известие, което да ви информира за актуализацията.

  • Понякога в Лента на Bing незабавно се показва нов бутон с нова икона и индикатор, на който е изписано Нов.
  • Понякога се налага ръчно да добавите даден нов бутон, преди той да стане видим в Лента на Bing. От дясната страна на Лента на Bing щракнете върху иконата за настройки Изображение на иконата за настройки на лентата на Bing. Наличните бутони за добавяне в Лента на Bing са описани в лявата колона. За да добавите бутон, изберете го от списъка Бутони, които можете да добавите:, след което щракнете върху Добави. За повече информация вижте Избор и организиране на бутоните в лентата на Bing.
Бележка

Ако не виждате функциите, описани тук, значи може да не сте с най-новата версия на Лента на Bing. За да я инсталирате, отидете на Страница за изтегляне на лента на Bing.

Свързани теми

За Microsoft Update
Инсталиране на лентата на Bing

See more videos...