Bloqueig del contingut per a adults amb la Cerca segura

Opcions per filtrar el text, les imatges i els vídeos per a adults perquè no s'incloguin als resultats de la cerca.

La Cerca segura t'ajuda a excloure el contingut per a adults dels teus resultats de cerca. La Cerca segura es pot activar de diverses maneres:

 • Per als comptes individuals, tria les opcions de Cerca segura a la pàgina Configuració.
 • A nivell de xarxa, assigna www.bing.com a strict.bing.com.
 • Per a un PC individual, assigna www.bing.com a strict.bing.com.

A continuació explicarem amb més detall com s'implementa la Cerca segura mitjançant els mètodes anteriors.

Ajustar els filtres de la Cerca seguraexpando image
 1. A la pàgina Configuració, fes clic a un dels filtres de la Cerca segura:
  • Estricta exclou els textos, les imatges i els vídeos per a adults dels resultats de la cerca.
  • Moderada exclou les imatges i els vídeos per a adults dels resultats de la cerca, però no els textos. Aquesta és l'opció per defecte.
  • Desactivada no filtra el contingut per a adults.
 2. Fes clic a Desa.
Assignar a nivell de xarxaexpando image

Si vols garantir resultats estrictes de la Cerca segura per a tots els usuaris de la xarxa, assigna www.bing.com a strict.bing.com a l'encaminador o el servidor intermediari. Strict.bing.com garantirà que es retornin resultats estrictes de la Cerca segura per a totes les consultes a aquesta adreça IP i s'inhabilitaran els controls de la Cerca segura.

Recomanem aquest mètode per a les escoles que no participen al programa Bing in the Classroom per garantir l'obtenció d'uns resultats estrictes de la Cerca segura. Els usuaris domèstics i els negocis que volen una garantia que els resultats de la Cerca segura seran estrictes també poden utilitzar aquest mètode.

Per forçar l'ús de la Cerca segura per a la teva xarxa, hauràs d'actualitzar la configuració de DNS. Defineix l'entrada de DNS per a www.bing.com perquè sigui CNAME per a strict.bing.com. És aconsellable que facis servir CNAME en comptes de l'adreça IP de strict.bing.com, ja que CNAME continuarà funcionant encara que l'adreça IP de strict.bing.com canviï. Després de fer el canvi de DNS, els resultats es continuaran mostrant als usuaris com a resultats normals de www.bing.com, però els resultats estrictes de la Cerca segura estaran garantits.

No et recomanem que bloquegis l'adreça IP de www.bing.com, ja que podria tenir l'efecte advers de bloquejar altres dominis de Microsoft.

Assignar per a un PC individualexpando image

Si vols garantir resultats estrictes de la Cerca segura per a un ordinador concret, assigna www.bing.com a strict.bing.com. Per exemple, si vols garantir que s'obtinguin resultats de la cerca segurs per a l'ordinador del teu fill, aquest mètode és l'adient. Només els usuaris que siguin administradors al PC poden desfer aquest canvi.

Per fer aquest canvi:

 1. Al Windows, fes clic al botó del Windows i escriu “Notepad”.
 2. Fes clic amb el botó dret a Llibreta i tria Executa com a administrador.
 3. Fes clic a quan el Windows et pregunti si vols que aquest programa faci canvis.
 4. Obre el teu fitxer hosts. A la majoria d'instal·lacions del Windows aquest fitxer resideix a: C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
 5. Fes clic al botó del Windows, escriu “cmd” i prem Retorn.
 6. Escriu "ping strict.bing.com" i apunta't l'adreça IP. L'adreça serà semblant a aquesta: 204.79.197.220
 7. Crea una entrada al final del fitxer hosts semblant a aquesta: 204.79.197.220 www.bing.com
 8. Desa el fitxer. Ara, el Windows utilitzarà strict.bing.com per garantir l'obtenció d'uns resultats estrictes de la Cerca segura en aquest PC.

Si el Windows no està instal·lat a la mateixa ubicació que el teu PC, per trobar el fitxer hosts has d'escriure aquesta ordre a la sol·licitud d'ordres: cd /d %systemroot%\system32\drivers\etc.

Nota

El fitxer hosts necessita l'adreça IP real per a strict.bing.com en comptes d'un CNAME. Si s'utilitza el CNAME, el fitxer hosts no redirigirà a l'adreça IP de strict.bing.com.

Pot ser que algunes característiques i funcions que es descriuen aquí no estiguin disponibles al teu país o regió.

Temes relacionats

Notificació de qüestions d'interès
Més informació sobre la Cerca segura

See more videos...