Exploració de la pàgina inicial

Descobreix com et pots baixar la imatge de la pàgina inicial de Bing, obtenir més informació o desactivar Bing.

Per ajudar-te a explorar el món que t'envolta, el Bing té una imatge, vídeo o panorama nou cada dia a la pàgina inicial.

Més informació sobre el tema

Per obtenir més informació sobre el tema de la imatge, el vídeo o el panorama del dia, passa el ratolí per sobre per mostrar el qüestionari del dia. Cada qüestionari de la pàgina inicial conté informació sobre el tema i un enllaç per obtenir més informació.

Obtén informació

Per obtenir informació sobre la imatge, el vídeo o el panorama, apunta a Informació a la part inferior dreta de la imatge.

Baixa o desa la imatge de la pàgina inicial

Pots baixar la majoria de les imatges del dia de la pàgina inicial. Per baixar una imatge, apunta a Informació i fes clic a Baixa la imatge del dia. Per desar la imatge a la teva pàgina Els meus elements desats, fes clic a la icona del cor que hi ha a la part superior de la targeta d'informació.

Mira les imatges anteriors

Fes clic a les fletxes Anterior i Següent de la part inferior dreta de la imatge per veure les imatges dels últims set dies.

Personalitza la pàgina inicial

A l'extrem superior dret de la pàgina, fes clic a icona de tres línies i a Personalitza la pàgina inicial, fes clic a Mostra la barra de menús o a Mostra notícies i interessos per amagar-los o per mostrar-los.

Activa i desactiva la imatge

  • Per veure un fons gris en lloc de la imatge del dia de la pàgina inicial, utilitza aquest enllaç per desactivar-la.
  • Per veure la imatge del dia de la pàgina inicial en lloc d'un fons gris, utilitza aquest enllaç per activar-la.

Defineix Bing com a pàgina inicial i motor de cerca

Utilitza aquests enllaços a defineix Bing.com com a pàgina inicial i fes que el Bing sigui el motor de cerca per a aquest navegador. Si el Bing no pot definir la pàgina inicial o el motor de cerca automàticament, segueix les instruccions en pantalla.

Estigues al dia

Per obtenir actualitzacions sobre la pàgina inicial i altres notícies sobre el Bing, indica que t'agrada el Bing al Facebook o segueix el Bing al Twitter.

Pot ser que algunes característiques i funcions que es descriuen aquí no estiguin disponibles al teu país o regió.

See more videos...