Filtre d'imatges per tipus de llicència

Utilitza el filtre de llicències per cercar imatges que estiguin disponibles per a ús personal o comercial.

Si necessites cercar imatges que puguis utilitzar, compartir o modificar per a ús personal o comercial, utilitza el filtre de llicència. Aquest filtre es basa en la Sistema de llicències Creative Commons. Selecciona una opció de filtre per veure els resultats d'imatges que coincideixen amb el teu ús previst.

Sobre els filtres per llicència

A continuació s'indiquen les opcions que pots filtrar i com utilitzar-les:

  • Domini públic: el creador de la imatge ha renunciat als seus drets exclusius als màxims nivells permesos per la llei. Més informació.
  • Lliure de compartir i utilitzar: les pots compartir i utilitzar. És possible que no estigui permès modificar-les o editar-les. També és possible que no estigui permès modificar-les, compartir-les o utilitzar-les per a finalitats comercials. Aquesta opció és la que ofereix més resultats normalment.
  • Lliure de compartir i utilitzar comercialment: les pots compartir i utilitzar per a finalitats personals o comercials. És possible que no estigui permès modificar-les o editar-les per a finalitats personals o comercials.
  • Lliure de modificar, compartir i utilitzar: les pots modificar, compartir i utilitzar. És possible que no estigui permès modificar-les, compartir-les o utilitzar-les per a finalitats comercials.
  • Lliure de modificar, compartir i utilitzar comercialment: les pots modificar, compartir i utilitzar per a finalitats personals o comercials. Aquesta opció és la que ofereix menys resultats normalment.

Després de trobar una imatge

Quan hagis trobat la imatge que vols, vés al lloc web d'origen de la imatge i determina quina és la llicència real de la imatge. Tot seguit, vés al lloc web de Creative Commons i llegeix i assegura't que entens la llicència i les seves clàusules, restriccions i requisits d'atribució. Després de finalitzar la recerca, hauries de saber com i quan pots utilitzar la imatge.

Nota

El Bing no verifica ni representa que una llicència específica està associada amb una imatge o que pots utilitzar la imatge sota aquesta llicència.

Si tens algun dubte quant a les llicències, consulta les PMF sobre Creative Commons.

Si els resultats filtrats inclouen resultats que no coincideixen amb la llicència seleccionada, al final de la pàgina de resultats d'imatges, fes clic a Comentaris i explican's-ho.

See more videos...