Protecció contra el malware i la pesca

Descobreix com et notifiquem l'existència de llocs que poden ser perillosos o causar danys i què poden fer els propietaris dels llocs per corregir el problema.

Malware és la forma abreujada de programa maliciós, un programa o fitxer dissenyat per danyar o distorsionar un sistema, com ara un virus, un cuc o un cavall de Troia. El Bing inhabilita els enllaços a llocs potencialment perillosos dels nostres resultats de cerca i t'indica que el lloc podria baixar programes maliciosos que podrien danyar l'ordinador.

La pesca és un sistema que enganya els usuaris dels ordinadors per tal que revelin la seva informació personal o financera a través de missatges de correu electrònic, llocs web o trucades telefòniques. Les estafes de pesca més comunes comencen amb un missatge de correu electrònic que té tot l'aspecte de ser oficial i que prové d'una font de confiança, com ara una entitat bancària, una empresa de targetes de crèdit o una empresa de comerç en línia molt coneguda. Un cop dins del missatge de correu electrònic, els destinataris es redirigeixen a un lloc web fraudulent on se'ls demana que introdueixin la seva informació personal, com ara un número de compte o una contrasenya. Aquesta informació es fa servir normalment per al robatori d'identitats. Més informació sobre reconeixement de missatges de correu electrònic, enllaços o trucades telefòniques de pesca.

Per què és marca un lloc com a perillós?

Un lloc es marca com a perillós quan el Bing detecta contingut perillós en una de les seves pàgines durant el procés d'indexació habitual. Això inclou, sense limitació, el codi d'atac que pot baixar programes maliciosos a l'ordinador. El Bing recomana que no visitis aquestes pàgines. Per obtenir més informació sobre com evitar baixar material perillós, visita el Centre de seguretat i de protecció de Microsoft.

Per què només es mostra un advertiment? Per què no se suprimeix el lloc de l'índex?

De vegades, les pàgines classificades com a perilloses són llocs legítims que controla una tercera part maliciosa sense que el propietari del lloc ho sàpiga. Com que el Bing s'esforça per proporcionar-te resultats rellevants i segurs, hem decidit incloure la pàgina web com a part del conjunt de resultats rellevant, però també t'avisem amb un missatge.

Per a propietaris de llocs web

Si ets el propietari d'un lloc web, pots obtenir més informació sobre el teu lloc i el nostre procés de revisió a la pàgina d'ajuda i guies de procediments del Bing administrador web:

Pot ser que algunes característiques i funcions que es descriuen aquí no estiguin disponibles al teu país o regió.

See more videos...