Com informar d'un problema o posar-se en contacte amb el Bing

Informació sobre com informar de resultats ofensius, de problemes de propietat intel·lectual o d'altres tipus de problemes pel que fa al contingut d'un lloc web.

Si tens cap problema pel que fa a adreces URL concretes o a altres dades incloses als resultats de la cerca, pots informar-ne al Bing. Informar d'un problema no tindrà com a conseqüència obligatòriament la supressió d'una adreça URL dels resultats de la cerca. El Bing limita la supressió dels resultats de la cerca a una sèrie reduïda de circumstàncies i de condicions per evitar restringir l'accés dels usuaris del Bing a informació rellevant.

Si veus errors objectius o altres problemes al Bing, ens pots avisar mitjançant l'enllaç Comentaris que hi ha al final de la pàgina. A continuació, recollim altres maneres de posar-se en contacte amb nosaltres i d'obtenir més informació sobre el Bing.

API de cerca del Bingexpando image

Si ets desenvolupador i tens preguntes sobre les API de cerca del Bing, fes clic aquí per veure'n els preus i informació addicional.

Bing Pages (beta)expando image

Fes clic aquí per obtenir més informació sobre com millorar la presència de la teva marca mitjançant el Bing Pages.

Bing Placesexpando image

Si tens preguntes sobre com afegir la teva empresa al Bing o sobre com corregir la teva informació, ves al portal del Bing Places.

Mapes del Bingexpando image

Si tens cap problema amb els Mapes del Bing, fes clic aquí i, a continuació, selecciona el botó de comentaris que hi ha al final de la pàgina.

Bing Toolbox per a administradors webexpando image

Si ets administrador web o propietari d'un lloc i tens preguntes sobre la teva presència al Bing, inicia la sessió al portal del Bing Toolbox.

Bing Desktop i Bing Wallpaperexpando image

El Bing Desktop s'ha incorporat a altres productes. Per afegir una imatge nova del Bing al teu escriptori cada dia, instal·la el Bing Wallpaper.

Aplicació del Bing per a l'Androidexpando image

Per proporcionar comentaris sobre l'aplicació del Bing per a l'Android, envia un correu electrònic a bfafeedback@microsoft.com

Aplicació del Bing per a l'iOSexpando image

Pots proporcionar comentaris directament a l'aplicació o deixar-ne a l' Apple Store.

Fòrum de la comunitat del Bingexpando image

Fes preguntes i obtén respostes aquí.

Nota

El Bing no controla el contingut que publiquen els llocs web ni que es mostra als resultats de la cerca del Bing. Per assegurar-te que el contingut se suprimeix dels resultats de la cerca, la millor opció és posar-te en contacte amb l'administrador web del lloc web que ha publicat el contingut i demanar-li que el suprimeixi. Encara que el Bing suprimeixi l'adreça URL dels resultats de la cerca, continuarà existint i es podrà descobrir si es va directament a l'adreça web fins que l'administrador web no suprimeixi el contingut del seu lloc web.