Tancament de la sessió d'un compte de Microsoft

Com es tanca la sessió d'un compte de Microsoft.

Pot ser que algunes característiques, com ara els Interessos del Bing i el Microsoft Rewards, no estiguin disponibles o es comportin de manera diferent quan hagis tancat la sessió.

1. Per tancar la sessió del Compte de Microsoft, a l'extrem superior dret de qualsevol pàgina de Bing.com, fes clic al nom del teu compte.
    Nom del compte a l'extrem superior dret de Bing.com
  2. Al menú del compte, fes clic a Tanca la sessió.
    Opció de tancament de sessió a l'extrem superior dret de la pàgina Bing.com
Notes
  • Bing.com desa l'estat del teu Compte de Microsoft (sessió iniciada o sessió tancada) en una galeta del navegador si utilitzes aquests productes:
    • Internet Explorer 10 o posterior
    • Windows 8 o posterior
    • Windows Server 2012 o posterior
  • Si suprimeixes les galetes, la propera vegada que vagis a Bing.com, s'iniciarà automàticament la sessió al teu Compte de Microsoft. Per tancar la sessió, al menú del compte, fes clic a Tanca la sessió.

Temes relacionats

Més informació sobre els comptes de Microsoft