Informació mèdica al Bing

Descobreix com el Bing treballa amb experts per revisar el nostre contingut mèdic.

La informació mèdica que hi ha al Bing prové de socis de contingut mèdic de confiança i del gràfic de coneixements del Bing. Un comitè de professionals mèdics revisa la informació sobre moltes de les malalties.

Quina informació mèdica hi ha al Bing?

  • Malalties: Informa't de les causes, dels símptomes, de la prevenció, de les complicacions, dels diagnòstics, dels tractaments i dels especialistes que pots consultar.
  • Proves de diagnòstic: Com preparar-se, què esperar, riscos i complicacions, i com interpretar els resultats de les proves.
  • Procediments de tractament: Informa't de què pots esperar abans, durant i després dels procediments, així com dels riscos i de les complicacions.
  • Símptomes: Causes habituals, quan anar a veure el metge i opcions de cura personal.
  • Medicació: Efectes secundaris, interaccions i advertiments.

Quines fonts utilitza el Bing per obtenir informació mèdica?

La informació sobre medicació que hi ha al Bing prové del First Databank i d'altres llocs web de contingut mèdic. Focus Medica proporciona informació sobre malalties, símptomes, proves i procediments. Un comitè de professionals mèdics revisa aquesta informació. El comitè no revisa termes de cerca específics del Bing ni els resultats que es mostren per a aquests termes. La composició actual del comitè és la següent:

  • Dr. Bo Burns, DO, FACEP, The George Kaiser Family Foundation, director de medicina d'emergència (Universitat d'Oklahoma)
  • Dr. Ilya Aleksandrovskiy, MD (Universitat de Buffalo)
  • Dr. Patrick Kearns, MPH (Harvard Medical School), PGCert Med Ed (Universitat de Glasgow), MRCP UK
  • Dr. Rahul S. Gandhi, MPH (Harvard Medical School), MBChB (Universitat d'Auckland)

En cercar informació mèdica, pot ser que vegis una secció anomenada "Altres persones també han cercat". Aquesta informació prové del comportament de cerca i del nostre gràfic de coneixements.

Si cerques un símptoma, pot ser que vegis una secció anomenada "Malalties relacionades". Aquesta secció prové dels resultats de la cerca i del nostre gràfic de coneixements. Revisem aquests resultats per garantir-ne la pertinença.

Com proporciona el Bing informació mèdica en diverses llengües?

El Bing obté les dades en anglès de tercers i les tradueix. També fem servir dades de llocs web mèdics específics de cada mercat per afegir informació quan resulta adient. Les traduccions de la informació mèdica estan pensades per utilitzar-se com a referència, no com a consell mèdic. Microsoft no ha revisat les dades subjacents i no en podem garantir la precisió absoluta.

Quan cal consultar un professional mèdic

La informació mèdica que hi ha al Bing no està pensada per servir de consell mèdic i no s'aplica a tothom. Posa't en contacte amb un proveïdor d'atenció sanitària si tens cap dubte de caire mèdic. Si tens una emergència mèdica, truca immediatament al teu metge o al número d'emergències de la teva zona.

Com notificar l'existència d'informació incorrecta

Si tens comentaris sobre la informació mèdica que hi ha al Bing, fes servir l'enllaç de comentaris que hi ha a la part inferior de cada pàgina.

Nota

Només es proporciona informació mèdica sobre els temes més buscats i no és en cap cas una llista completa de malalties ni de tractaments.

See more videos...