Ús de la Cerca visual del Bing

Descobreix com cercar al Bing mitjançant una imatge.

La Cerca visual permet cercar al web fent servir una imatge en comptes de text. Pots utilitzar la Cerca visual per cercar imatges semblants, productes, pàgines que incloguin una imatge i fins i tot receptes de cuina.

Com s'utilitza la Cerca visual

• Selecciona la pestanya Imatges a la part superior de qualsevol pàgina de resultats de la cerca o ves a Imatges del Bing.
  • Al quadre de cerca, selecciona la icona de càmera.

En un ordinador de taula o portàtil, pots:

• Arrossegar una imatge (del Bing, d'un altre lloc web o d'un fitxer de l'ordinador) al quadre
  • Fer una foto amb la càmera web
  • Navegar per les imatges de l'ordinador i carregar-les
  • Enganxar una imatge o URL

Nota: L'ordinador ha de tenir càmera web per fer servir la Cerca visual.

En un dispositiu mòbil, pots:

• Fer una foto
  • Utilitzar una imatge desada al dispositiu
  • Navegar pels fitxers d'imatge desats i carregar-los

El Bing farà una cerca al web amb la imatge. Els resultats de la cerca inclouran les pàgines que utilitzen la imatge, les imatges relacionades i altres dades.

Nota

Les fotos que proporcionis es poden fer servir per millorar els serveis de processament d'imatges del Bing.