Quant a la seguretat personal per als meus llocs

Consells per ajudar-te a garantir la teva seguretat mentre crees llocs a Mapes de Bing. Els menors de 13 anys no poden crear llocs.

Els llocs públics es poden cercar i es mostren com a resultats que aporten els usuaris. Si crees una llista de llocs privats, no es podran cercar, però podràs compartir-ne l'adreça web. Atès que els llocs públics estan disponibles per a tothom que utilitza Internet, vés en compte quan els desis.

Llegeix el Codi de conducta del Windows per estar segur que segueixes les normes. Els menors de 13 anys no poden crear llocs.

Utilitza el sentit comú i els consells següents per protegir-te:

  • Pensa sempre en la teva seguretat: no facis pública cap informació que no vulguis que llegeixi una persona desconeguda. Pensa també en la seguretat de la família i els amics.
  • Protegeix la teva identitat: no incloguis el teu nom real, el nom del centre on estudies, el nom del teu equip, on treballes ni cap altra informació que es pugui utilitzar per identificar-te.
  • Protegeix la teva adreça particular: no diguis on vius a persones que no coneixes.
  • No revelis la teva agenda personal: no comuniquis a persones desconegudes que estaràs sol a casa.
  • Examina les fotos: comprova que no contenen números de casa, números de matrícula ni cap altre detall que et pugui identificar.
  • Comprova les dades ocultes: comprova que les metadades i les propietats de les fotos no contenen informació que es pugui utilitzar per identificar-te.
  • Comprova els enllaços: no enllacis amb llocs web o blocs que continguin informació que pugui ajudar a identificar-te.
  • Protegeix tothom: no incloguis ni enllacis informació personal sobre ningú i no deixis que altres incloguin o enllacin la teva informació personal.

Pot ser que algunes característiques i funcions que es descriuen aquí no estiguin disponibles al teu país o regió.

Temes relacionats

Control de les teves cerques
Enviament de comentaris o notificació de qüestions d'interès

See more videos...