Control de les teves cerques

Utilitza llocs per desar ubicacions d'un mapa de manera que les puguis recuperar fàcilment.

Si guardes els llocs que t'interessen a Els meus llocs, els podràs organitzar fàcilment i tornar-hi més endavant. Cerca l'opció per desar mentre fas una cerca o navegues pel mapa.

Per veure Els meus llocs al dispositiu mòbil, ves a Bing.com i selecciona Els meus llocs al menú del Bing de la part superior dreta. També pots anar a www.bing.com/maps/myplaces.

Temes relacionats

Quant a la seguretat personal per als meus llocs