No veig la Barra del Bing

Consells per solucionar problemes quan no pots veure la Barra del Bing.

Si no pots veure la Barra del Bing a l'Internet Explorer després d'instal·lar-la, comprova que no hagis obert l'Internet Explorer i tria Executa com a administrador. La Barra del Bing no s'obrirà a les finestres de l'Internet Explorer que s'hagin obert amb un compte d'administrador.

Si no estàs executant l'Internet Explorer com a administrador, fes una de les accions següents.

Activa la Barra del Bing a l'Internet Explorer 8expando image
  1. A la cantonada superior dreta de l'Internet Explorer, fes clic a Eines Imatge del botó d'eines de l'Internet Explorer i després fes clic a Barres d'eines.
  2. A la llista d'opcions expandida, fes clic a Barra del Bing. Imatge del submenú de la barra d'eines de l'Internet Explorer
Activa la Barra del Bing a l'Internet Explorer 9expando image
  1. A la cantonada superior dreta de l'Internet Explorer, fes clic a Eines Imatge de la icona d'eines de l'Internet Explorer i després fes clic a Gestiona complements. Imatge del menú d'eines de l'Internet Explorer
  2. Al panell esquerre, fes clic a Barres d'eines i extensions. Imatge de Gestiona complements de l'Internet Explorer
  3. Al panell de la dreta, a la columna Estat, si l'estat és Inhabilitat, fes clic a Habilita.
La Barra del Bing no apareix després d'activar-la a l'Internet Explorer 8 o 9expando image
  1. A la barra de menú de l'Internet Explorer, fes clic a Visualització.

Si no veus el menú Visualització, prem ALT per mostrar la barra de menú.

2. Assenyala Barres d'eines i després fes clic a Barra del Bing.

Temes relacionats

Instal·la la Barra del Bing