Decideix si vols participar o no al Programa de millora de l'experiència de la Barra del Bing

Ajuda a millorar la qualitat i el rendiment de la Barra de Bing.

Quan utilitzes la Barra del Bing, pots triar participar al Programa per a la millora de l'experiència de la Barra del Bing opcional, que recopila informació sobre el teu ordinador, les cerques, les adreces dels llocs web que visites i com utilitzes la Barra del Bing. Aquesta informació ens ajuda a millorar la qualitat i el rendiment dels nostres productes i serveis, i a evitar que el correu brossa i les estafes de pesca arribin a la teva safata d'entrada. Mentre la Barra del Bing està habilitada, recopilem informació per millorar la classificació de la cerca, així com la rellevància i el rendiment dels serveis del Bing.

Per ajudar a protegir la teva privadesa, no utilitzem la informació recopilada amb aquest programa per identificar-te, contactar-te o dirigir publicitat cap a tu, i emmagatzemem aquesta informació per separat de qualsevol altra informació del compte que puguem tenir i que t'identifiqui directament, com ara el nom, l'adreça electrònica o els números de telèfon. Tornem anònima o suprimim la informació recopilada amb aquest programa al cap de 18 mesos.

Quan instal·les la Barra del Bing pots optar per participar o no, activant o desactivant la casella de selecció Millora la meva experiència abans de fer clic a Finalitza per completar la instal·lació.

  1. Obre el teu navegador web.
  2. Al costat dret de la Barra del Bing, fes clic al botó Configuració Imatge del botó de configuració de la Barra del Bing.
  3. Fes clic a Qualitat, selecciona No, no vull participar-hi i fes clic a Tanca.

Si no veus les característiques que t'hem descrit aquí, pot ser que no tinguis instal·lada la darrera versió de la Barra del Bing. Per instal·lar-la, vés a la Pàgina de baixada de la Barra del Bing.

Temes relacionats

Quant a la norma de privadesa i seguretat de Microsoft

See more videos...