Consulta els informes del temps

Consulta les condicions meteorològiques actuals i la previsió per a cinc dies a la Barra del Bing.

Amb el botó Temps de la Barra del Bing pots visualitzar informació sobre les previsions i les condicions del temps per a diverses ciutats de tot el món. També pots triar una ciutat per defecte i veure'n un resum de les condicions del temps, mostrat també al botó Temps.

Visualitza un informe del tempsexpando image

El botó Temps mostra automàticament una representació gràfica de les condicions del temps a la teva ubicació per defecte. Per obtenir més informació del temps fes una de les accions següents:

 • Per obtenir informació detallada sobre les condicions meteorològiques actuals i una previsió per als propers cinc dies per a la teva ubicació per defecte, fes clic al botó Temps de la Imatge del botó Temps de la Barra del Bing.
 • Per veure informació detallada sobre les condicions de temps actuals en una altra ubicació, fes clic al botó Temps Imatge del botó Temps de la Barra del Bing i després fes clic als botons de fletxa dreta i esquerra per desplaçar-te per les condicions meteorològiques per a les ubicacions que hagis afegit.
Afegeix una ubicació o canvia la teva ciutat per defecteexpando image
 1. Fes clic al botó Temps Imatge del botó Temps de la Barra del Bing de la Barra del Bing.
 2. Fes clic a Opcions.
 3. Fes una o més d'una de les accions següents:
  • Per afegir una ciutat a la llista, fes clic a Afegeix, escriu el nom de la ciutat, fes clic a Cerca i després fes clic a la ciutat que vols.
  • Per canviar l'ordre d'aparició de les ciutats en fer clic a través de les previsions del temps, selecciona la ciutat i fes clic als botons de fletxa amunt i fletxa avall.
  • Per canviar la ciutat per defecte, selecciona la ciutat que vols de la llista i fes clic a Defineix-lo per defecte. El temps de la teva ciutat per defecte sempre es mostra al botó Temps i apareix en primer lloc quan fas clic al botó Temps de la Barra del Bing.
 4. Fes clic a Tanca.
Notes
 • Si no veus les característiques que t'hem descrit aquí, pot ser que no tinguis instal·lada la darrera versió de la Barra del Bing. Per instal·lar-la, vés a la Pàgina de baixada de la Barra del Bing.
 • Pot ser que algunes característiques i funcions que es descriuen aquí no estiguin disponibles al teu país o regió.

Temes relacionats

Quant a la Barra del Bing
Tria i organitza els botons de la Barra del Bing

See more videos...