Participa al Microsoft Rewards

Aconsegueix crèdits del Microsoft Rewards quan facis cerques al Bing des de la Barra del Bing.

El Microsoft Rewards és un programa que et permet beneficiar-te de l'aprenentatge, del descobriment i de l'exploració en línia i et permet guanyar punts que posteriorment podràs bescanviar per uns premis magnífics. Per obtenir més informació, consulta Més informació sobre el Microsoft Rewards.

Notes
  • Si no veus les característiques que es descriuen aquí, pot ser que no tinguis la darrera versió de la Barra del Bing. Per instal·lar-la, vés a la Pàgina de baixada de la Barra del Bing.
  • Pot ser que algunes característiques i funcions que es descriuen aquí no estiguin disponibles al teu país o regió.

Temes relacionats

Quant a la Barra del Bing
No veig la Barra del Bing
Tria i organitza els botons de la Barra del Bing