Tradueix llocs web

Deixa que la Barra del Bing tradueixi les pàgines web.

El Traductor de la Barra del Bing és un servei gratuït de traducció automàtica que pots utilitzar per traduir a l'instant text dels llocs web en altres llengües. Barra del Bing El Traductor utilitza la tecnologia de traducció automàtica estadística de Microsoft Translator, que correlaciona paraules i frases conegudes amb els seus equivalents en altres idiomes. La traducció automàtica pot ser útil perquè persones que no tenen una llengua com a materna pugin saber de què tracta la informació d'un lloc web; aquest tipus de traducció, però, no és com la traducció feta per una persona nativa i no és necessàriament un 100% exacta.

  1. Obre l'Internet Explorer.
  2. Navega a la pàgina web que vols traduir.
  3. Fes clic al botó Tradueix Imatge del botó Tradueix de la Barra del Bing a la Barra del Bing.

    Si no veus el botó Tradueix, afegeix-lo a la Barra del Bing. Per obtenir més informació, consulta Tria i organitza els botons a la Barra del Bing.

  4. A la barra Translator de la part superior de la pàgina, selecciona la llengua en la qual vols que aparegui el lloc web.

    Per veure qualsevol frase traduïda a la pàgina web en la seva llengua original, assenyala la seva traducció.

Per obtenir més informació sobre el Traductor de la Barra del Bing, vés a la pàgina principal del Traductor de Microsoft. Per obtenir informació sobre les llengües admeses, enviar comentaris o si tens altres dubtes sobre el Traductor de Microsoft, consulta Ajuda del Microsoft Translator.

Notes
  • Si visites una pàgina web escrita en una llengua diferent de la llengua per defecte del navegador, el Traductor de la Barra del Bing et pregunta automàticament si la vols traduir. Per traduir la pàgina web a la llengua per defecte del navegador, a l'alerta que apareix sota el quadre de cerca de la Barra del Bing fes clic a .
  • Barra del Bing El Traductor està sempre actiu sempre que miris la mateixa pàgina. Quan naveguis a una altra pàgina web, el Traductor de la Barra del Bing es desactiva fins que decideixis tornar a traduir.

Temes relacionats

Quant a la Barra del Bing

See more videos...