Actualitza la Barra del Bing

Assegura't de tenir sempre la darrera versió de la Barra del Bing.

A Bing sempre treballem per millorar la Barra del Bing tot millorant-ne les característiques existents i creant-ne de noves perquè en puguis gaudir. Aquestes actualitzacions a la Barra del Bing es fan de manera automàtica i tu no cal que facis res.

Si publiquem una característica nova o fem una millora significativa a una característica existent, podràs veure una alerta per informar-te de l'actualització.

  • A vegades un botó nou apareixerà immediatament a la Barra del Bing, amb una icona nova i un indicador que digui Nou.
  • A vegades hauràs d'afegir manualment un botó nou abans que sigui visible a la Barra del Bing. Al costat dret de la Barra del Bing, fes clic a la icona de configuració Imatge de la icona de configuració de la Barra de Bing. Els botons disponibles per afegir a la Barra del Bing s'enumeren a la columna de l'esquerra. Per afegir un botó, tria un botó de la llista Botons que pots afegir i després fes clic a Afegeix. Per obtenir més informació, consulta Tira i organitza els botons de la Barra de Bing.
Nota

Si no veus les característiques que t'hem descrit aquí, pot ser que no tinguis instal·lada la darrera versió de la Barra del Bing. Per instal·lar-la, vés a la Pàgina de baixada de la Barra del Bing.

Temes relacionats

Quant al Microsoft Update
Instal·la la Barra del Bing

See more videos...