Bloker indhold for voksne med Sikker søgning

Indstillinger til at filtrere tekst, billeder og videoer beregnet for voksne fra søgeresultaterne.

Sikker søgning hjælper med at forhindre, at indhold for voksne vises i dine søgeresultater. Der er forskellige metoder til at aktivere Sikker søgning:

 • Ved brug af individuelle konti kan du vælge indstillingerne for Sikker søgning på siden Indstillinger.
 • På netværksniveau skal www.bing.com knyttes til strict.bing.com.
 • På en individuel computer skal www.bing.com knyttes til strict.bing.com.

Vi gennemgår flere detaljer nedenfor om, hvordan du kan implementere Sikker søgning ved hjælp af hver af metoderne ovenfor.

Justér filtrene for Sikker søgningexpando image
 1. Klik på et af filtrene for Sikker søgning på siden Indstillinger:
  • Strengt filtrerer tekst, billeder og videoer beregnet for voksne fra søgeresultaterne.
  • Moderat filtrerer billeder og videoer, men ikke tekst beregnet for voksne fra søgeresultaterne. Det er standardindstillingen.
  • Fra filtrerer ikke indhold beregnet for voksne.
 2. Klik på Gem.
Tilknytning på netværksniveauexpando image

Hvis du vil garantere strenge Sikker søgning-resultater for alle brugere på dit netværk, skal du knytte www.bing.com til strict.bing.com på din router eller proxyserver. Strict.bing.com vil garantere, at der returneres strenge Sikker søgning-resultater for alle forespørgsler til denne IP-adresse, og Sikker søgning-kontrollerne deaktiveres.

Vi anbefaler denne metode til skoler, der ikke er med i programmet Bing in the Classroom, for at garantere begrænsede Sikker søgning-resultater. Private brugere eller virksomheder, der vil garantere begrænsede Sikker søgning-resultater, er også velkomne til at bruge denne metode.

Du skal opdatere din DNS-konfiguration for at kunne gennemtvinge Sikker søgning for dit netværk. Indstil DNS-posten for www.bing.com til at være et CNAME for strict.bing.com. Du skal bruge et CNAME i stedet for IP-adressen strict.bing.com, fordi CNAME vil fortsætte med at være aktiv, også selvom IP-adressen for strict.bing.com ændrer sig. Hvis du ændrer DNS-posten, vises der fortsat resultater til dine brugere som normale resultater fra www.bing.com, men der garanteres begrænsede Sikker søgning-resultater.

Vi anbefaler ikke at blokere IP-adressen www.bing.com, da dette kan medføre, at andre Microsoft-domæner bliver blokeret.

Tilknytning for en individuel computerexpando image

Hvis du vil garantere strenge sikre søgeresultater for en given pc, kan du gøre det ved at knytte www.bing.com til strict.bing.com. Hvis du for eksempel som forælder vil garantere sikre søgeresultater på dit barns pc, vil denne metode fungere. Kun brugere, der er administratorer på computeren, kan ophæve denne ændring.

Sådan foretages ændringen:

 1. I Windows skal du klikke på Windows-tasten og skrive "Notesblok".
 2. Højreklik på Notesblok, og vælg Kør som administrator.
 3. Klik på Ja, når Windows beder dig om at angive, om dette program skal foretage ændringer.
 4. Åbn din værtsfil. I de fleste Windows-installationer er den placeret på: C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
 5. Klik på Windows-tasten, skriv "cmd", og tryk på Enter.
 6. Skriv "ping strict.bing.com", og notér den IP-adresse, der vises. Den ser nogenlunde sådan ud: 204.79.197.220
 7. Lav en linje i slutningen af værtsfilen, som ser sådan ud: 204.79.197.220 www.bing.com
 8. Gem filen. Windows bruger nu strict.bing.com til at garantere begrænsede Sikker søgning-resultater på denne computer.

Hvis Windows er installeret på en anden placering på din computer, kan du finde værtsfilen ved at skrive følgende i kommandoprompten: cd /d %systemroot%\system32\drivers\etc.

Note

Værtsfilen skal bruge den faktiske IP-adresse til strict.bing.com i stedet for et CNAME. Hvis der bruges et CNAME, vil værtsfilen ikke omdirigere til IP-adressen for strict.bing.com.

Visse funktioner og funktionalitet beskrevet her er muligvis ikke tilgængelige i dit land eller område.

Relaterede emner

Rapportér en bekymring
Få mere at vide om Sikker søgning

See more videos...