Udforsk startsiden

Få mere at vide om, hvordan du kan downloade, få flere oplysninger eller slå billedet til og fra på Bings startside.

For at hjælpe dig med at udforske verden omkring dig har Bing et nyt billede, en ny video eller et nyt panoramabillede på hjemmesiden hver dag.

Få mere at vide om emnet

Du kan få mere at vide om emnet i de daglige billeder, videoer eller panoramabilleder ved at flytte musen hen over det for at få vist dagens quiz. Hver quiz på hjemmesiden indeholder oplysninger om emnet og links, hvor du kan få endnu mere at vide.

Få oplysninger

Du kan finde oplysninger om billedet, videoen eller panoramabilledet ved at placere musen over Info nederst til højre på billedet.

Download eller gem billedet på hjemmesiden

Du kan downloade de fleste daglige billeder på hjemmesiden. Hvis du vil downloade et billede, skal du placere musen over Info og klikke på Download dagens billede. Hvis du vil gemme billedet på din Mine lagringer-side, skal du klikke på hjertet øverst på infokortet.

Få vist tidligere billeder

Klik på pilene Forrige og Næste nederst til højre på billedet for at få vist billederne fra de sidste syv dage.

Tilpas din hjemmeside

Klik på ikonet med tre linjer øverst til højre på siden, og klik under Tilpas din hjemmesideVis menulinjer eller Vis nyheder og interesser for at vise eller skjule dem.

Slå billedet fra og til

  • Hvis du vil have vist en grå baggrund i stedet for det daglige billede på hjemmesiden, skal du bruge dette link til at slå det fra.
  • Hvis du vil have vist det daglige billede på hjemmesiden i stedet for en grå baggrund, skal du bruge dette link til at slå det til.

Angiv Bing som din startside og søgemaskine

Brug disse links til angiv Bing.com som startside og gør Bing til søgemaskinen for denne browser. Hvis Bing ikke automatisk kan angive hjemmesiden eller søgemaskinen, skal du følge vejledningen på skærmen.

Hold dig orienteret

For at få opdateringer om startsiden og andre nyheder om Bing, skal du synes godt om Bing på Facebook eller følge Bing på Twitter.

Visse funktioner og funktionalitet beskrevet her er muligvis ikke tilgængelige i dit land eller område.

See more videos...