Filtrer billeder efter licenstype

Brug licensfilteret til at finde billeder, der kan være tilgængelige for personlig eller kommercielt brug.

Når du skal finde billeder, du kan bruge, dele eller ændre enten til personlig eller kommerciel brug, skal du bruge licensfilteret. Dette filter er baseret på Creative Commons-licenssystem. Vælg en filterindstilling for at se de billedresultater, der stemmer overens med det, du skal bruge billederne til.

Om at filtrere efter licens

Du kan filtrere efter følgende indstillinger:

  • Offentligt domæne: Den, der oprettede billedet, har frasagt sig alle rettigheder, så vidt det er muligt ifølge lovgivningen. Få mere at vide om dette.
  • Gratis til deling og brug: Du kan dele og bruge billederne. Det er muligvis ikke tilladt at ændre billederne. Det er muligvis heller ikke tilladt at ændre, dele og bruge dem til kommercielle formål. Denne indstilling giver som regel flest resultater.
  • Gratis til kommerciel deling og brug: Du kan dele og bruge dem til såvel personlige som kommercielle formål. Det er muligvis ikke tilladt at ændre billederne til personlige eller kommercielle formål.
  • Gratis til redigering, deling og brug: Du kan ændre, dele og bruge billederne. Det er muligvis ikke tilladt at ændre, dele og bruge dem til kommercielle formål.
  • Gratis til kommerciel redigering, deling og brug: Du kan ændre, dele og bruge dem til såvel personlige som kommercielle formål. Denne indstilling giver som regel færrest resultater.

Når du har fundet et billede

Når du har fundet et billede, du vil bruge, skal du gå til det oprindelige websted for billedet for at se den aktuelle licens for billedet. Gå derefter til gå til Creative Commons-webstedet, og sørg for at læse og forstå licensen og dens bestemmelser, begrænsninger og krav til kildeangivelse. Når du har gjort dette, ved du, hvordan og hvornår du må bruge billedet.

Note

Bing hverken bekræfter eller garanterer, at en bestemt licens er tilknyttet billedet, eller at du kan bruge billedet under den licens.

Hvis du har spørgsmål om disse licenser, skal du se ofte stillede spørgsmål til Creative Commons.

Hvis de filtrerede resultater indeholder billeder, der ikke stemmer overens med den valgte licenstype, nederst i billedresultaterne, bedes du klikke på Feedback og give os besked om det.

See more videos...