Få de seneste nyheder

Få mere at vide om, hvordan du kan søge efter nyheder, få beskeder eller ændre din placering for lokale nyheder og vejret.

Find og læs de seneste og detaljerede nyheder om begivenheder verden over.

Gennemse de seneste nyhederexpando image
  1. Gå til Nyheder på Bing.
  2. Gennemse Tophistorier, eller klik på en kategori under søgefeltet.
Søg efter nyhederexpando image
  1. Gå til Nyheder på Bing.
  2. Søg efter den nyhedsbegivenhed, du gerne vil finde.
Få nyhedsopdateringerexpando image

Få nyhedsopdateringer på Bing-startsiden, på din Mine opdateringer-side og i din mail.

1. Gå til Nyheder på Bing, og søg efter den nyhedsbegivenhed eller det nyhedsemne, du er interesseret i.
  2. Klik på linket Vær opdateret med nyheder om... øverst på siden.

Du vil se opdateringer på Bing-startsiden og på din Mine opdateringer-side, når der er nyheder om begivenheden eller emnet.

3. Hvis du vil have mailopdateringer, skal du klikke på Administrer, hvordan du sporer denne Interesse eller gå til din Mine interesser-side.
  4. På din Mine interesser-side skal du klikke på Rediger i området Nyheder og vælge en hyppighed for hvert nyhedsemne i menuen Mailopdateringer.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage mailopdateringer om en nyhedsbegivenhed eller et nyhedsemne, skal du vælge Fra i menuen Mailopdateringer.

5. Klik på Udført.
Skift standardplaceringen for lokale nyheder og vejretexpando image
  • Gå til siden Indstillinger, angiv en anden placering under Søg, og klik derefter på Gem.

Visse funktioner og funktionalitet beskrevet her er muligvis ikke tilgængelige i dit land eller område.