Beskyt dig mod malware og phishingforsøg

Få mere at vide om, hvorfor vi giver dig besked om potentielt skadelige eller farlige websteder, og hvad webstedsejere kan gøre for at løse det.

Malware er en forkortelse for "malicious software" (skadelig software), et program eller en fil, der er specielt udviklet til at beskadige eller afbryde et system, f.eks. en virus, en orm eller en trojansk hest. Bing deaktiverer links til potentielt skadelige websteder i vores søgeresultater og giver dig besked om, at webstedet måske er skadelig software, der kan beskadige din computer.

Phishing (udtales fishing) er en metode til at narre computerbrugere til at videregive private eller økonomiske oplysninger via en mail, et websted eller et telefonopkald. Et almindeligt phishingforsøg starter med en mail, der ligner en officiel meddelelse fra en respekteret kilde, f.eks. en bank, et kreditkortfirma eller en velrenommeret e-handelsvirksomhed. I mailen bliver modtagerne ført videre til et falsk websted, hvor de bliver bedt om at angive personlige oplysninger, f.eks. et kontonummer eller en adgangskode. Disse oplysninger bruges derefter som regel til identitetstyveri. Få mere at vide om genkende mails, links eller telefonopkald med phishingforsøg.

Hvorfor er webstedet markeret som skadeligt?

Et websted markeres som skadeligt, når Bing registrerer skadeligt indhold på en af siderne på webstedet i løbet af vores normale indekseringsproces. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, angrebskode, der kan downloade skadelig software på din maskine. Bing anbefaler, at du ikke besøger disse sider. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du undgår at downloade skadeligt indhold på Microsoft Safety & Security Center.

Hvorfor kun en advarsel? Hvorfor er webstedet ikke fjernet fra indekset?

De sider, der er markeret som skadelige, er ofte lovlige websteder, der misbruges af en ondsindet tredjepart uden kendskab til webstedets ejer. Da Bing bestræber sig på at give dig både relevante og sikre resultater, har vi besluttet at inkludere websiden som en del af de relevante resultater, men vi advarer dig samtidig.

Til webstedsejere

Hvis du ejer et websted, kan du finde flere oplysninger om dit websted og vores gennemgangsproces i Hjælp og vejledninger til Bing Webmaster:

Visse funktioner og funktionalitet beskrevet her er muligvis ikke tilgængelige i dit land eller område.

See more videos...