Sådan kan du rapportere en bekymring eller kontakte Bing

Oplysninger om, hvordan du kan rapportere stødende resultater, bekymringer over immaterielle rettigheder eller andre bekymringer om et websteds indhold.

Hvis du har en bekymring over bestemte URL-adresser eller andre oplysninger, der er indeholdt i søgeresultater, kan du rapportere disse til Bing. Når du rapporterer en bekymring, betyder det ikke nødvendigvis, at en URL-adresse fjernes fra søgeresultaterne. Bing begrænser fjernelse af søgeresultater til et begrænset sæt af omstændigheder og betingelser for at undgå at begrænse Bing-brugeres adgang til relevante oplysninger.

Hvis du ser faktuelle fejl eller andre problemer på Bing, kan du gøre os opmærksom på det via Feedback-linket i bunden af siden. Se herunder andre måder at kontakte os på og få flere oplysninger om Bing.

API'er til Bing-søgningexpando image

Hvis du er udvikler og har spørgsmål om API'er til Bing-søgning, kan du klikke her for at se priser og yderligere oplysninger.

Bing Pages (beta)expando image

Klik her for at få flere oplysninger om styrkelse af dit brand gennem Bing Pages.

Bing Placesexpando image

Hvis du har spørgsmål om, hvordan du føjer din virksomhed til Bing eller retter dine oplysninger, kan du gå til portalen Bing Places.

Bing Kortexpando image

Hvis du har et problem med Bing Kort, kan du klikke her og vælge Feedback-knappen i bunden af siden.

Bing Webmaster Toolboxexpando image

Hvis du er webmaster eller ejer af et websted og har spørgsmål om din tilstedeværelse på Bing, kan du logge på portalen Bing Toolbox.

Bing Desktop og Bing Wallpaperexpando image

Bing Desktop er blevet integreret i andre produkter. Hvis du vil føje et nyt Bing-billede til dit skrivebord hver dag, skal du installere Bing Wallpaper.

Bing-app til Androidexpando image

Hvis du vil give feedback til Bing-appen til Android, kan du sende en mail til bfafeedback@microsoft.com

Bing-app til iOSexpando image

Du kan give feedback direkte i appen, eller du kan skrive en kommentar i Apple Store.

Bing-communityforumexpando image

Stil spørgsmål og få svar her.

Note

Bing har ikke kontrol over det indhold, som websteder offentliggør, eller som vises i Bing-søgeresultater. Hvis du vil være sikker på, at indhold fjernes fra søgeresultaterne, er din bedste mulighed at kontakte webmasteren for det websted, som offentliggjorde indholdet, og anmode om, at det bliver slettet eller fjernet. Selv hvis Bing fjerner URL-adressen fra søgeresultaterne, vil indholdet fortsat eksistere og kan findes ved at gå direkte til webadressen, indtil webmasteren fjerner indholdet fra webstedet.