Indsendelse af anmodninger om at blokere resultater af hensyn til privatlivets beskyttelse i EU

optional_search_description

Den 13. maj 2014 besluttede Den Europæiske Unions Domstol (CJEU), at visse brugere har ret til at anmode søgemaskiner om at fjerne søgeresultater, som indeholder personens navn, hvis de er utilstrækkelige, irrelevante, ikke længere relevante eller for omfattende. Hvis du er borger i EU og ønsker at anmode om, at Microsoft blokerer søgeresultater på Bing som resultat af søgninger efter dit navn, skal du bruge følgende formular. For anmodninger om blokering relateret til sociale medier henvises du til de yderligere oplysninger nedenfor.

Bemærk, at Bing ikke offentliggør eller kontrollerer indholdet i spørgsmål. Selvom indholdet blokeres i visse søgeresultater på Bing, fjernes det ikke fra internettet. Hvis du ønsker indholdet fjernet fra internettet, anbefaler vi, at du kontakter webmasteren for det websted, som offentliggør indholdet.

Hvis du bruger Bing som din søgemaskine, bør du ikke beholde resultaterne af dine søgninger, da vi på et senere tidspunkt muligvis vil fjerne nogle URL-adresser, der i øjeblikket vises i dine søgeresultater, som følge af en persons anmoding om sletning. Søgeresultaterne kan være ufuldstændige som følge af Bing en persons anmodning om sletning.

Vi opfordrer dig til at levere komplette og relevante oplysninger for hvert enkelt relevant spørgsmål i formularen. Vi bruger de oplysninger, du angiver, til at vurdere din anmodning. Vi vil muligvis også tage andre informationskilder i betragtning ud over formularen for at kontrollere eller supplere de oplysninger, du angiver. Under gennemgangen af de oplysninger, du angiver, er Microsoft forpligtet til at beskytte dit privatliv i henhold til vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.

I overensstemmelse med afgørelsen fra EU-Domstolen vil de oplysninger, du giver os, hjælpe os med at afbalancere din ret som enkeltperson til at beskytte dine personlige data i forhold til offentlighedens interesse i at beskytte ytringsfriheden og den fri tilgængelighed af information, i overensstemmelse med EU-lovgivning. Som resultat heraf er der ingen garanti for, at en anmodning vil medføre, at den pågældende søgning blokeres. Vi vil arbejde tæt sammen med de lokale databeskyttelsesmyndigheder og andre for at sikre, at vores tilgang til evaluering af anmodninger om at blokere søgeresultater er i overensstemmelse med fremtidige retningslinjer for implementering af Den Europæiske Unions Domstols afgørelse. Hvis du er uenig med vores beslutning vedrørende din anmodning om at blokere visse resultater, kan du kontakte de lokale databeskyttelsesmyndigheder.

Som følge af de mange spørgsmål, der er blevet fremsat om, hvordan den nylige afgørelse fra EU-Domstolen skal implementeres, kan formularen og de relaterede processer blive ændret, efterhånden som yderligere vejledning bliver tilgængelig. Anmodninger kan med tiden blive genovervejet.

Bing har modtaget anmodninger om at blokere brugerprofiler, billeder og URL-adresser, der er knyttet til forskellige sociale mediewebsteder fra søgeresultater i Bing. Hvis du har oprettet eller publiceret indholdet på sociale mediewebsteder, som du vil blokere, slette eller fjerne fra søgeresultater—både på Bing og andre søgemaskiner—skal du prøve at bruge de værktøjer og processer til fjernelse af indhold, der er tilgængelige på disse sociale mediewebsteder. Disse værktøjer og processer er sandsynligvis den mest effektive måde for dig at fjerne socialt medieindhold fra søgeresultater.

See more videos...