Slå søgeforslag til eller fra

Sådan får du vist eller skjuler de forslag, der vises under søgefeltet.

Efterhånden som du skriver en søgning, vises dine forslag automatisk i ruden med søgeforslag ud fra det, du har skrevet.

Slå søgeforslag fra

• På siden Indstillinger skal du under Søg fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Se søgeforslag, efterhånden som du taster.

Søgeforslag er slået fra, indtil du fjerner dine cookies, eller du slår dem til igen.

Slå søgeforslag til

• På siden Indstillinger skal du under Søg markere afkrydsningsfeltet Se søgeforslag, efterhånden som du taster.

Visse funktioner og funktionalitet beskrevet her er muligvis ikke tilgængelige i dit land eller område.