Medicinske oplysninger på Bing

Find ud af, hvordan Bing fungerer, med eksperter, der gennemgår vores medicinske indhold.

Medicinske oplysninger om Bing kommer fra pålidelige partnere inden for medicinsk indhold og Bing-vidensdiagrammet. Oplysninger om mange helbredsproblemer gennemgås af et panel af sundhedsfaglige personer.

Hvilke medicinske oplysninger er tilgængelige for Bing?

  • Helbredsproblemer: Læs om årsager, symptomer, forebyggelse, komplikationer, diagnoser, behandlinger og specialister, der kan konsulteres.
  • Diagnostiske test: Hvordan du forbereder dig, hvad du kan forvente, risici og komplikationer samt hvordan du fortolker testresultater.
  • Behandlingsforløb: Læs om, hvad du kan forvente dig før, under og efter behandlingsforløbene samt om risici og komplikationer.
  • Symptomer: Almindelige årsager, hvornår du bør gå til læge og muligheder for selvpleje.
  • Medicin: Bivirkninger, interaktioner og advarsler.

Hvilke kilder bruger Bing til medicinske oplysninger?

Oplysninger om medicin på Bing stammer fra First Databank og andre medicinske websteder. Focus Medica leverer oplysninger om helbredsproblemer, symptomer, test og forløb. Disse oplysninger gennemgås af et panel af sundhedsfaglige personer. Panelet gennemgår ikke specifikke søgeord for Bing eller de resultater, der vises for disse ord. Panelet inkluderer for øjeblikket:

  • Dr. Bo Burns, DO, FACEP, The George Kaiser Family Foundation, formand for akutmedicin (University of Oklahoma)
  • Dr. Ilya Aleksandrovskiy, MD (University at Buffalo)
  • Dr. Patrick Kearns, MPH (Harvard Medical School), PGCert Med Ed (University of Glasgow), MRCP UK
  • Dr. Rahul S. Gandhi, MPH (Harvard Medical School), MBChB (University of Auckland)

Når du søger efter medicinske oplysninger, ser du måske et afsnit, der hedder "Andre søger også efter". Disse oplysninger kommer fra søgeadfærd og vores vidensdiagram.

Hvis du søger efter et symptom, ser du måske et afsnit, der hedder "Beslægtede helbredstilstande". Dette afsnit kommer fra søgeresultater og vores vidensdiagram. Vi kontrollerer disse resultater for relevans.

Hvordan leverer Bing medicinske oplysninger på forskellige sprog?

Bing henter oplysninger på engelsk fra tredjeparter og oversætter dem. Vi bruger også data fra markedsspecifikke medicinske websteder for at tilføje oplysninger, når det er relevant. Oversættelser af medicinske oplysninger er beregnet til brug som reference, ikke som medicinsk rådgivning. Microsoft har ikke gennemgået de underliggende data, og vi kan ikke garantere, at oplysningerne er helt korrekte.

Hvornår skal du konsultere en sundhedsfaglig person

Medicinske oplysninger på Bing skal ikke opfattes som medicinsk rådgivning og gælder ikke for alle. Kontakt en sundhedsfaglig udbyder, hvis du har et medicinsk problem. I tilfælde af en medicinsk nødsituation skal du straks kontakte din læge eller det lokale alarmnummer.

Hvordan du rapporterer ukorrekte oplysninger

Hvis du har feedback om medicinske oplysninger på Bing, kan du bruge linket til feedback i bunden af en side.

Note

Medicinske oplysninger leveres kun om de emner, der hyppigst søges efter, og skal ikke opfattes som en udtømmende liste over tilstande eller behandlinger.

See more videos...