Bruge Bing Visuel søgning

Lær at søge på Bing ved hjælp af et billede.

Med Visuel søgning kan du søge på internettet ved hjælp af et billede i stedet for ved hjælp af tekst. Du kan bruge Visuel søgning til at finde lignende billeder, produkter, sider, der indeholder et billede, eller endda opskrifter.

Sådan bruges Visuel søgning

• Vælg fanen Billeder øverst på en side med søgeresultater, eller gå til Bing-billeder.
  • Vælg kameraikonet i søgefeltet

På en stationær eller bærbar computer kan du:

• trække et billede (fra Bing, et andet websted eller en fil på din computer) til feltet
  • tage et foto med dit webkamera
  • gennemse/uploade billeder fra din computer
  • indsætte et billede eller en URL-adresse

Bemærk: Din pc skal have et webkamera, for at du kan bruge Visuel søgning.

På en mobilenhed kan du:

• tage et foto
  • bruge et billede, der er gemt på din enhed
  • gennemse og uploade gemte billedfiler

Bing søger på internettet ved hjælp af dit billede. Søgeresultaterne vil inkludere sider, der bruger billedet, relaterede billeder og andre oplysninger.

Note

De fotos, du stiller til rådighed, kan blive brugt til at forbedre Bings billedbehandlingstjenester.