Til- eller frameld dig programmet til kundeoplevelsen af Bing-værktøjslinjen

Hjælp med at forbedre kvaliteten og ydeevnen for Bing-værktøjslinjen.

Når du bruger Bing-værktøjslinje, kan du vælge at deltage i det valgfrie program til forbedring af oplevelsen med Bing-værktøjslinje, der indsamler oplysninger om din computer, søgninger, adresser på websteder, du besøger, og hvordan du bruger Bing-værktøjslinje. Vi anvender disse oplysninger til at forbedre kvaliteten og ydeevnen af vores programmer og tjenester og til at forhindre, at du modtager spam, eller at phishingforsøg når frem til din indbakke. Mens Bing-værktøjslinje er aktiveret, indsamler vi oplysninger for at forbedre søgerækkefølgen, søgningers relevans og Bing-tjenesternes ydeevne.

For at beskytte dine personlige oplysninger bruger vi ikke nogen af de oplysninger, som indsamles via dette program til at identificere, kontakte eller målrette reklamekampagner mod dig, og vi gemmer ikke disse oplysninger sammen med kontooplysninger, som vil kunne identificere dig, herunder navn, e-mailadresse eller telefonnumre. De oplysninger, som indsamles via dette program, forbliver anonyme eller slettes efter 18 måneder.

Når du installerer Bing-værktøjslinje, kan du vælge, om du vil deltage, ved at markere eller fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Gør min oplevelse bedre, inden du klikker på Udfør for at afslutte installationen.

  1. Åbn webbrowseren.
  2. I højre side af Bing-værktøjslinje skal du klikke på knappen Indstillinger billede af ikonet Indstillinger på Bing-værktøjslinjen.
  3. Klik på Kvalitet, vælg Nej, jeg vil ikke deltage, og klik derefter på Luk.

Hvis du ikke kan se de funktioner, der er beskrevet her, har du muligvis ikke den nyeste version af Bing-værktøjslinje. Gå til Download af Bing-værktøjslinjen for at installere den.

Relaterede emner

Om Microsofts politik om beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed

See more videos...