Få vist vejrmeldinger

Se aktuelle vejrforhold og femdøgnsprognose på Bing-værktøjslinjen.

Med knappen Vejret på Bing-værktøjslinje kan du få vist vejrforhold og vejrudsigter for flere byer rundt om i verden. Du kan også vælge en standardby og få vist oplysninger om de aktuelle vejrforhold i byen direkte på knappen Vejret.

Få vist en vejrmeldingexpando image

De aktuelle vejrforhold på den standardplacering, du har valgt, vises automatisk i grafisk form på knappen Vejret. Benyt en eller flere af følgende fremgangsmåder for at få flere vejroplysninger:

 • Du kan få vist detaljerede oplysninger om de aktuelle vejrforhold og en femdøgnsprognose for din standardplacering ved at klikke på knappen Vejret billede af knappen Vejr på Bing-værktøjslinjen.
 • Hvis du vil se detaljerede oplysninger om de aktuelle vejrforhold et andet sted, skal du klikke på knappen Vejret billede af knappen Vejret på Bing-værktøjslinjen og derefter klikke på venstre og højre pileknap for at rulle gennem vejrudsigterne for andre steder, du har tilføjet.
Tilføj et sted eller ændre standardbyenexpando image
 1. Klik på knappen Vejret billede af knappen Vejret på Bing-værktøjslinjen på Bing-værktøjslinje.
 2. Klik på Indstillinger.
 3. Benyt en eller flere af følgende fremgangsmåder:
  • Hvis du vil føje en by til listen, skal du klikke på Tilføj, skrive navnet på byen, klikke på Søg og derefter klikke på den ønskede by.
  • Du kan ændre den rækkefølge, som byerne vises i, når du gennemser vejrudsigterne, ved at vælge den by, der skal flyttes på listen, og derefter klikke på knapperne pil op og pil ned.
  • Hvis du vil skifte standardby, skal du vælge den ønskede by på listen og derefter klikke på Brug som standard. Vejret i din standardby vises altid på knappen Vejret, og det er vejrforholdene i standardbyen, der vises først, når du klikker på knappen Vejr på Bing-værktøjslinje.
 4. Klik på Luk.
Noter
 • Hvis du ikke kan se de funktioner, der er beskrevet her, har du muligvis ikke den nyeste version af Bing-værktøjslinje. Gå til Download af Bing-værktøjslinjen for at installere den.
 • Visse funktioner og funktionalitet beskrevet her er muligvis ikke tilgængelige i dit land eller område.

Relaterede emner

Om Bing-værktøjslinjen
Vælg og organisér knapper på Bing-værktøjslinjen

See more videos...