Oversæt websteder

Lad Bing-værktøjslinjen oversætte websteder automatisk for dig.

Bing-værktøjslinje Oversætter er en gratis maskinoversættelsestjeneste, som kan bruges til at oversætte tekst på websteder til andre sprog på et øjeblik. Bing-værktøjslinjeOversætter bruger den statistiske maskinoversættelsesteknologi fraMicrosoft Translator, der sammenkæder kendte ord og sætninger med de tilsvarende ord og sætninger på andre sprog. Med en maskinoversættelse kan brugere, der har et andet modersmål end sproget på webstedet, få et overblik over de væsentligste punkter i teksten på webstedet. En maskine er imidlertid ikke en modersmålsoversætter, og maskinoversatte tekster er ikke nødvendigvis 100 % korrekte.

  1. Åbn Internet Explorer.
  2. Gå til den webside, du vil oversætte.
  3. Klik på knappen Oversæt billede af knappen Oversæt på Bing-værktøjslinjen på Bing-værktøjslinje.

    Hvis du ikke kan se knappen Oversæt, kan du føje knappen til Bing-værktøjslinje. Du kan finde flere oplysninger under Vælg og organisér knapper på Bing-værktøjslinjen.

  4. Vælg det sprog, der skal anvendes på webstedet, på linjen Oversætter øverst på siden.

    Du kan få vist en oversat sætning på webstedet på originalsproget ved at pege på oversættelsen.

Du kan finde flere oplysninger om Bing-værktøjslinje Oversætter på webstedet Microsoft Translator. For oplysninger om understøttede sprog, hvordan du sender feedback og andre spørgsmål om Microsoft Translator skal du se Hjælp til Microsoft Translator.

Noter
  • Hvis du går ind på en webside, der er skrevet på et andet sprog end dit standardbrowsersprog, bliver du automatisk spurgt, om Bing-værktøjslinje Oversætter skal oversætte den. Hvis websiden skal oversættes til standardbrowsersproget, skal du klikke på Ja i den besked, der vises under søgefeltet på Bing-værktøjslinje.
  • Bing-værktøjslinje Oversætter forbliver aktiveret, så længe du ser på den samme webside. Når du går til en anden webside, deaktiveres Bing-værktøjslinje Oversætter, indtil du vælger at oversætte igen.

Relaterede emner

Om Bing-værktøjslinjen

See more videos...