Opdater Bing-værktøjslinjen

Sørg for altid at have den nyeste version af Bing-værktøjslinjen.

Hos Bing arbejder vi hele tiden på at gøre Bing-værktøjslinje bedre ved at forbedre de nuværende funktioner og udvikle nye spændende funktioner til dig. De opdateringer til Bing-værktøjslinje installeres automatisk. Du skal ikke gøre noget for at få dem.

Når der kommer en ny funktion eller en betydelig forbedring af en eksisterende funktion, modtager du muligvis en besked om opdateringen.

  • I nogle tilfælde føjes en ny knap til Bing-værktøjslinje med det samme. I så fald vises der samtidig et nyhedsikon og en indikator med teksten Ny.
  • Nogle gange skal du tilføje en ny knap manuelt, før den bliver synlig på Bing-værktøjslinje. I højre side af Bing-værktøjslinje skal du klikke på indstillingsikonet billede af indstillingsikonet på Bing-værktøjslinjen. De knapper, der kan føjes til Bing-værktøjslinje, vises i den venstre kolonne. Hvis du vil tilføje en knap, skal du vælge den på listen Knapper, du kan tilføje og derefter klikke på Tilføj. Du kan finde flere oplysninger under Vælg og organisér knapper på Bing-værktøjslinjen.
Note

Hvis du ikke kan se de funktioner, der er beskrevet her, har du muligvis ikke den nyeste version af Bing-værktøjslinje. Gå til Download af Bing-værktøjslinjen for at installere den.

Relaterede emner

Om Microsoft Update
Installér Bing-værktøjslinjen

See more videos...