Εξερεύνηση της αρχικής σελίδας

Μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε λήψη, να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες ή να απενεργοποιήσετε την εικόνα αρχικής σελίδας του Bing.

Για να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τον κόσμο γύρω σας, το Bing παρουσιάζει μια νέα εικόνα, βίντεο ή πανοραμική προβολή στην αρχική σελίδα του κάθε μέρα.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το θέμα

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το θέμα της καθημερινής εικόνας, βίντεο ή πανοραμικής προβολής, μετακινήστε το ποντίκι σας επάνω του, για να εμφανιστεί το καθημερινό κουίζ. Κάθε κουίζ της αρχικής σελίδας έχει πληροφορίες σχετικά με το θέμα, καθώς και συνδέσεις για να μάθετε ακόμη περισσότερα.

Λήψη πληροφοριών

Για πληροφορίες σχετικά με την εικόνα, το βίντεο ή την πανοραμική προβολή, στην κάτω δεξιά γωνία της εικόνας, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στο στοιχείο Πληροφορίες.

Λήψη ή αποθήκευση της εικόνας της αρχικής σελίδας

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη των περισσότερων καθημερινών εικόνων αρχικής σελίδας. Για να κάνετε λήψη μιας εικόνας, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στο στοιχείο Πληροφορίες και κάντε κλικ στην επιλογή Κατεβάστε τη σημερινή εικόνα. Για να αποθηκεύσετε την εικόνα στη σελίδα Τα αποθηκευμένα μου, κάντε κλικ στο εικονίδιο καρδιάς στην κορυφή της κάρτας πληροφοριών.

Εμφάνιση προηγούμενων εικόνων

Κάντε κλικ στα βέλη "Προηγούμενο" και "Επόμενο" στην κάτω δεξιά γωνία της εικόνας, για να δείτε τις εικόνες των τελευταίων εφτά ημερών.

Προσαρμογή της αρχικής σας σελίδας

Στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις γραμμές. Στην περιοχή Προσαρμογή της αρχικής σας σελίδας, κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση γραμμής μενού ή Εμφάνιση ειδήσεων και ενδιαφερόντων για να εμφανίσετε ή να αποκρύψετε αυτά τα στοιχεία.

Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση εικόνας

  • Για να βλέπετε ένα γκρίζο φόντο αντί για την καθημερινή εικόνα της αρχικής σελίδας, χρησιμοποιήστε αυτήν τη σύνδεση για να την απενεργοποιήσετε.
  • Για να βλέπετε την εικόνα της αρχικής σελίδας αντί για το γκρίζο φόντο, χρησιμοποιήστε αυτήν τη σύνδεση για να την ενεργοποιήσετε.

Ορισμός του Bing ως αρχικής σελίδας και μηχανισμού αναζήτησής σας

Χρησιμοποιήστε αυτές τις συνδέσεις για να Ορισμός του Bing.com ως αρχικής σελίδας και να ορισμός του Bing ως μηχανισμού αναζήτησης αυτού του προγράμματος περιήγησης. Αν το Bing δεν μπορεί να ορίσει αυτόματα την αρχική σελίδα ή το μηχανισμό αναζήτησης, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

Παραμείνετε ενημερωμένοι

Για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την αρχική σελίδα και άλλες ειδήσεις σχετικά με το Bing, επισημάνετε το Bing στο Facebook με την ένδειξη "Μου αρέσει" ή ακολουθήστε το Bing στο Twitter.

Κάποιες λειτουργίες και δυνατότητες που περιγράφονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμες στη χώρα ή στην περιοχή σας.

See more videos...