Φιλτράρισμα εικόνων κατά τύπο άδειας

Χρησιμοποιήστε το φίλτρο άδειας χρήσης για την εύρεση εικόνων που μπορεί να είναι διαθέσιμες για προσωπική ή εμπορική χρήση.

Όταν θέλετε να βρείτε εικόνες τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, να μοιραστείτε ή να τροποποιήσετε είτε για προσωπική είτε για εμπορική χρήση, χρησιμοποιήστε το φίλτρο κατά τύπο άδειας χρήσης. Αυτό το φίλτρο βασίζεται στο Σύστημα παραχώρησης αδειών χρήσης Creative Commons. Επιλέξτε μια επιλογή φίλτρου για να δείτε αποτελέσματα εικόνων που συμφωνούν με την προβλεπόμενη χρήση.

Πληροφορίες σχετικά με το φιλτράρισμα κατά τύπο άδειας χρήσης

Ακολουθούν οι επιλογές με βάση τις οποίες μπορείτε να φιλτράρετε τις εικόνες, καθώς και ο τρόπος χρήσης τους:

  • Δημόσιος τομέας (Public domain): Ο δημιουργός της εικόνας έχει παραιτηθεί από τα αποκλειστικά δικαιώματά του, στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται βάσει του νόμου. Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την επιλογή.
  • Δωρεάν κοινή χρήση και χρήση: Μπορείτε να τις μοιραστείτε και να τις χρησιμοποιήσετε. Ενδέχεται να μην επιτρέπεται η αλλαγή ή η επεξεργασία. Επίσης, ενδεχομένως να μην επιτρέπεται η τροποποίηση, η κοινή χρήση και η χρήση τους για εμπορικούς σκοπούς. Αυτή η επιλογή συνήθως διαθέτει τα περισσότερα αποτελέσματα.
  • Δωρεάν κοινή χρήση και εμπορική χρήση: Μπορείτε να τις μοιραστείτε και να τις χρησιμοποιήσετε για προσωπικό ή εμπορικό σκοπό. Ενδέχεται να μην επιτρέπεται η αλλαγή ή η επεξεργασία για προσωπικό ή εμπορικό σκοπό.
  • Δωρεάν τροποποίηση, κοινή χρήση και χρήση: Μπορείτε να τις τροποποιήσετε, να τις μοιραστείτε και να τις χρησιμοποιήσετε. Ενδεχομένως να μην επιτρέπεται η τροποποίηση, η κοινή χρήση και η χρήση τους για εμπορικούς σκοπούς.
  • Δωρεάν τροποποίηση, κοινή χρήση και εμπορική χρήση: Μπορείτε να τις τροποποιήσετε, να τις μοιραστείτε και να τις χρησιμοποιήσετε για προσωπικό ή εμπορικό σκοπό. Αυτή η επιλογή συνήθως διαθέτει τα λιγότερα αποτελέσματα.

Μετά την εύρεση μιας εικόνας

Όταν βρείτε μια εικόνα που θέλετε, επισκεφτείτε την αρχική τοποθεσία web της εικόνας και εξακριβώστε την άδεια χρήσης που ισχύει για την εικόνα. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην τοποθεσία web της Creative Commons και βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει την άδεια χρήσης και τις διατάξεις, τους περιορισμούς και τις απαιτήσεις απόδοσης που περιλαμβάνει. Αφού ολοκληρώσετε αυτήν την έρευνα θα είστε σε θέση να γνωρίζετε με ποιον τρόπο και πότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εικόνα.

Σημείωση

Το Bing δεν επαληθεύει ούτε δηλώνει ότι μια συγκεκριμένη άδεια χρήσης συσχετίζεται με μια εικόνα ή ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εικόνα σύμφωνα με τη συγκεκριμένη άδεια χρήσης.

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις άδειες χρήσης, ανατρέξτε στις Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την Creative Commons.

Αν τα φιλτραρισμένα αποτελέσματα περιλαμβάνουν εικόνες οι οποίες δεν αντιστοιχούν στην επιλεγμένη άδεια χρήσης, στο κάτω μέρος της σελίδας με τα αποτελέσματα εικόνων, κάντε κλικ στο κουμπί Σχόλια και ενημερώστε μας σχετικά με αυτό.

See more videos...