Πώς να αναφέρετε ένα ζήτημα ή να επικοινωνήσετε με το Bing

Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αναφοράς προσβλητικών αποτελεσμάτων, ζητημάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλων ζητημάτων που αφορούν περιεχόμενο τοποθεσίας Web.

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο ζήτημα σχετικά με συγκεκριμένες διευθύνσεις URL ή άλλες πληροφορίες που περιέχονται στα εν λόγω αποτελέσματα αναζήτησης, μπορείτε να το αναφέρετε στο Bing. Η αναφορά ενός ζητήματος δεν θα έχει απαραίτητα ως αποτέλεσμα την κατάργηση μιας διεύθυνσης URL από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Το Bing περιορίζει την κατάργηση αποτελεσμάτων αναζήτησης σε ένα μικρό σύνολο περιστάσεων και συνθηκών, ώστε να αποφεύγεται ο περιορισμός πρόσβασης σε σχετικές πληροφορίες από τους χρήστες του Bing.

Εάν δείτε πραγματικά σφάλματα ή άλλα ζητήματα στο Bing, μπορείτε να μας ειδοποιήσετε μέσω της σύνδεσης σχολίων στο κάτω μέρος της σελίδας. Δείτε παρακάτω άλλους τρόπους επικοινωνίας μαζί μας και αποκτήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bing.

API αναζήτησης Bingexpando image

Αν είστε προγραμματιστής και έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα API της αναζήτησης Bing, κάντε κλικ εδώ για τιμές και πρόσθετες πληροφορίες.

Bing Adsexpando image

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το Bing ads, συνδεθείτε στην πύλη Microsoft Ads για υποστήριξη.

Bing Pages (beta)expando image

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενίσχυση της εμπορικής επωνυμίας σας μέσω του Bing Pages.

Bing Placesexpando image

Εάν έχετε απορίες σχετικά με την προσθήκη της επιχείρησής σας στο Bing ή τη διόρθωση των πληροφοριών σας, μεταβείτε στην πύλη Bing Places.

Χάρτες Bingexpando image

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο ζήτημα με τους Χάρτες Bing, κάντε κλικ εδώ και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί σχολίων στο κάτω μέρος της σελίδας.

Εργαλειοθήκη υπευθύνων τοποθεσιών Web του Bingexpando image

Αν είστε υπεύθυνος τοποθεσίας Web ή ιδιοκτήτης τοποθεσίας και έχετε ερωτήσεις σχετικά με την παρουσία σας στο Bing, συνδεθείτε στην πύλη Εργαλειοθήκης Bing.

Bing Desktop και Bing Wallpaperexpando image

Το Bing Desktop έχει ενσωματωθεί σε άλλα προϊόντα. Για να προσθέτετε μια νέα εικόνα Bing στην επιφάνεια εργασίας σας καθημερινά, εγκαταστήστε το Bing Wallpaper.

Εφαρμογή Bing για Androidexpando image

Για να στείλετε σχόλια σχετικά με την εφαρμογή Bing για Android, αποστείλετε email στη διεύθυνση bfafeedback@microsoft.com

Εφαρμογή Bing για iOSexpando image

Μπορείτε να παρέχετε σχόλια απευθείας στην εφαρμογή ή να αφήσετε ένα σχόλιο στο Apple Store.

Φόρουμ κοινότητας Bingexpando image

Κάντε ερωτήσεις και λάβετε απαντήσεις εδώ.

Σημείωση

Το Bing δεν ελέγχει το περιεχόμενο που δημοσιεύουν οι τοποθεσίες Web ή το οποίο εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζητήσεων Bing. Για να βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο θα καταργηθεί από τα αποτελέσματα αναζήτησης, η καλύτερη επιλογή σας είναι να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο της τοποθεσίας Web που δημοσίευσε το περιεχόμενο και να ζητήσετε να διαγραφεί ή να καταργηθεί. Ακόμα και αν το Bing καταργήσει τη διεύθυνση URL από τα αποτελέσματα αναζήτησης, αυτή θα συνεχίσει να υπάρχει και θα μπορεί να ανακαλυφθεί μεταβαίνοντας απευθείας στη διεύθυνση Web, μέχρι ο υπεύθυνος τοποθεσίας Web να καταργήσει το περιεχόμενο από την τοποθεσία Web του.

See more videos...