Απενεργοποίηση ή ενεργοποίηση του ιστορικού αναζήτησης

Πώς να δείτε το ιστορικό αναζήτησης, να το απαλείψετε, να το απενεργοποιήσετε ή να το ενεργοποιήσετε.

Το ιστορικό αναζήτησής σας εμφανίζει τις αναζητήσεις που έχετε πραγματοποιήσει, τις ημερομηνίες των αναζητήσεών σας και τις τοποθεσίες που έχετε επισκεφτεί. Επίσης, με βάση τα αποτελέσματα στα οποία έχετε κάνει κλικ, μπορεί να βελτιώσει τα αποτελέσματα αναζήτησής σας.

Απενεργοποίηση ιστορικού αναζήτησηςexpando image

Όταν είναι απενεργοποιημένο το ιστορικό αναζήτησης, δεν προστίθεται τίποτα νέο στο ιστορικό αναζήτησής σας. Το υπάρχον ιστορικό σας δεν διαγράφεται. Για να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησής σας, πρέπει να το απαλείψετε.

 • Στη σελίδα Ιστορικό αναζήτησης, στην περιοχή "Αλλαγή ρυθμίσεων ιστορικού", κάντε κλικ στην επιλογή Ανενεργό.
Σημείωση

Αν δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε το ιστορικό αναζήτησης, ενεργοποιήστε την JavaScript και τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας και, στη συνέχεια, δοκιμάστε ξανά.

Ενεργοποίηση ιστορικού αναζήτησηςexpando image
 • Στη σελίδα Ιστορικό αναζήτησης, στην περιοχή "Αλλαγή ρυθμίσεων ιστορικού", κάντε κλικ στην επιλογή Ενεργό.
Διαγραφή του ιστορικού αναζήτησηςexpando image
 • Εάν δεν έχετε πραγματοποιήσει είσοδο

  Για να απαλείψετε μία μόνο αναζήτηση από το ιστορικό, στη σελίδα Ιστορικό αναζήτησης, κάντε κλικ στο X δίπλα από την αναζήτηση που θέλετε να διαγράψετε.

  Για να απαλείψετε ολόκληρο το ιστορικό αναζήτησης, στη σελίδα Ιστορικό αναζήτησης, στην περιοχή "Αλλαγή ρυθμίσεων ιστορικού", κάντε κλικ στην επιλογή Απαλοιφή όλων. Με αυτόν τον τρόπο διαγράφεται ολόκληρο το ιστορικό αναζήτησης σε αυτήν τη συσκευή.

 • Εάν έχετε συνδεθεί σε Λογαριασμός Microsoft

  Στο Πίνακας εργαλείων προστασίας προσωπικών δεδομένων της Microsoft, στην περιοχή "Απαλοιφή ιστορικού αναζήτησης", κάντε κλικ στην επιλογή Απαλοιφή ιστορικού αναζήτησης και, στη συνέχεια, επιλέξτε Απαλοιφή. Με αυτόν τον τρόπο διαγράφεται ολόκληρο το ιστορικό αναζήτησης που σχετίζεται με το Λογαριασμός Microsoft.

 • Εάν έχετε συνδεθεί με εταιρικό ή σχολικό λογαριασμό

  Στη σελίδα Ιστορικό αναζήτησης, στην περιοχή "Απαλοιφή ιστορικού αναζήτησης", κάντε κλικ στην επιλογή Απαλοιφή όλων και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ναι. Με αυτόν τον τρόπο διαγράφεται ολόκληρο το ιστορικό αναζήτησης που σχετίζεται με αυτόν το λογαριασμό.

Προβολή του ιστορικού αναζήτησηςexpando image
 1. Σε οποιαδήποτε σελίδα Bing.com, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ιστορικό αναζήτησης.
 2. Για να δείτε το ιστορικό αναζήτησής σας ανά τύπο ή ημερομηνία, χρησιμοποιήστε τα μενού πάνω από το ιστορικό αναζήτησης.

Κάποιες λειτουργίες και δυνατότητες που περιγράφονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμες στη χώρα ή στην περιοχή σας.

Σχετικά θέματα

Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση προτάσεων αναζήτησης
Αποκλεισμός περιεχομένου για ενηλίκους με την Ασφαλή αναζήτηση

See more videos...