Ιατρικές πληροφορίες στο Bing

Ανακαλύψτε πώς το Bing συνεργάζεται με ειδικούς για την εξέταση του ιατρικού περιεχομένου μας.

Οι ιατρικές πληροφορίες στο Bing προέρχονται από αξιόπιστους συνεργάτες ιατρικού περιεχομένου και το γράφημα πληροφοριών Bing. Οι πληροφορίες για πολλές ιατρικές παθήσεις εξετάζονται από μια ομάδα επαγγελματιών του ιατρικού τομέα.

Τι είδους ιατρικές πληροφορίες διατίθενται στο Bing;

  • Ιατρικές παθήσεις: Μάθετε πληροφορίες για τα αίτια, τα συμπτώματα, την πρόληψη, τις επιπλοκές, τις διαγνώσεις, τις θεραπείες, καθώς και πληροφορίες για ειδικούς που μπορείτε να συμβουλευτείτε.
  • Διαγνωστικά τεστ: Πώς να προετοιμαστείτε, τι να περιμένετε, πληροφορίες για τους κινδύνους και τις επιπλοκές, καθώς και οδηγίες για την ερμηνεία των αποτελεσμάτων των τεστ.
  • Θεραπευτικές επεμβάσεις: Μάθετε σχετικά με το τι να περιμένετε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις επεμβάσεις, καθώς επίσης και πληροφορίες για τους κινδύνους και τις επιπλοκές.
  • Συμπτώματα: Συνήθη αίτια, πότε θα πρέπει να επισκεφτείτε έναν γιατρό και επιλογές αυτοφροντίδας.
  • Φαρμακευτική αγωγή: Ανεπιθύμητες ενέργειες, αλληλεπιδράσεις και προειδοποιήσεις.

Ποιες πηγές χρησιμοποιεί το Bing για ιατρικές πληροφορίες;

Οι ιατρικές πληροφορίες στο Bing παρέχονται από τη First Databank και άλλες ιατρικές τοποθεσίες web. Η Focus Medica παρέχει πληροφορίες για ιατρικές παθήσεις, συμπτώματα, τεστ και επεμβάσεις. Οι πληροφορίες αυτές εξετάζονται από μια ομάδα επαγγελματιών του ιατρικού τομέα. Η ομάδα δεν εξετάζει συγκεκριμένους όρους αναζήτησης στο Bing ούτε τα αποτελέσματα που εμφανίζονται για τους εν λόγω όρους. Στην ομάδα επί του παρόντος περιλαμβάνονται:

  • Δρ. Bo Burns, DO, FACEP, The George Kaiser Family Foundation, πρόεδρος του τμήματος επείγουσας ιατρικής (Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα)
  • Δρ. Ilya Aleksandrovskiy, MD (Πανεπιστήμιο του Μπάφαλο)
  • Δρ. Patrick Kearns, MPH (Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ), PGCert Med Ed (Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης), MRCP UK
  • Δρ. Rahul S. Gandhi, MPH (Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ), MBChB (Πανεπιστήμιο του Όκλαντ)

Όταν πραγματοποιείτε αναζήτηση για ιατρικές πληροφορίες, μπορεί να δείτε μια ενότητα με τίτλο "Άλλες αναζητήσεις χρηστών". Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από τη συμπεριφορά αναζήτησης και από το γράφημα πληροφοριών μας.

Αν κάνετε αναζήτηση για ένα σύμπτωμα, μπορεί να δείτε μια ενότητα με τίτλο "Σχετικές ιατρικές παθήσεις". Η ενότητα αυτή προέρχεται από τα αποτελέσματα αναζήτησης και από το γράφημα πληροφοριών μας. Ελέγχουμε αυτά τα αποτελέσματα για σκοπούς συνάφειας.

Με ποιον τρόπο παρέχει το Bing ιατρικές πληροφορίες σε διαφορετικές γλώσσες;

Το Bing αντλεί δεδομένα στα Αγγλικά από τρίτα μέρη και τα μεταφράζει. Χρησιμοποιούμε επίσης δεδομένα από ιατρικές τοποθεσίες web σε συγκεκριμένες αγορές, για να προσθέτουμε κατάλληλες πληροφορίες. Οι μεταφράσεις των ιατρικών πληροφοριών προορίζονται για χρήση μόνο για σκοπούς αναφοράς και όχι ως ιατρική συμβουλή. Η Microsoft δεν έχει εξετάσει τα υποκείμενα δεδομένα και δεν μπορεί να εγγυηθεί για την απόλυτη ακρίβειά τους.

Πότε να συμβουλευτείτε ιατρικό επαγγελματία

Οι ιατρικές πληροφορίες στο Bing δεν προορίζονται για χρήση ως ιατρική συμβουλή και δεν ισχύουν για όλους. Επικοινωνήστε με έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης, αν ανησυχείτε για κάποιο ιατρικό θέμα. Σε περίπτωση επείγουσας ιατρικής ανάγκης, καλέστε τον γιατρό σας ή τον αριθμό περιστατικών επείγουσας ανάγκης της περιοχής σας αμέσως.

Πώς να αναφέρετε λανθασμένες πληροφορίες

Αν έχετε σχόλια σχετικά με ιατρικές πληροφορίες στο Bing, χρησιμοποιήστε τη σύνδεση σχολίων στο κάτω μέρος οποιασδήποτε σελίδας.

Σημείωση

Ιατρικές πληροφορίες παρέχονται μόνο για τα θέματα με τις περισσότερες αναζητήσεις και δεν προορίζονται να χρησιμεύσουν ως ολοκληρωμένος κατάλογος παθήσεων ή θεραπειών.

See more videos...