Συγκατάθεση ή άρνηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα βελτίωσης εμπειρίας του Bing Bar

Συμβάλλετε στη βελτίωση της ποιότητας και της απόδοσης του Bing Bar.

Όταν χρησιμοποιείτε το Bing Bar, μπορείτε να επιλέξετε να συμμετάσχετε στο προαιρετικό Πρόγραμμα βελτίωσης εμπειρίας του Bing Bar το οποίο συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, τις αναζητήσεις σας, τις διευθύνσεις των τοποθεσιών web στις οποίες μεταβαίνετε και τον τρόπο χρήσης του Bing Bar. Αυτές οι πληροφορίες μάς βοηθούν να βελτιώσουμε την ποιότητα και τις επιδόσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, καθώς και να συμβάλουμε στην αποτροπή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και απατών ηλεκτρονικού "ψαρέματος" στα Εισερχόμενά σας. Όσο είναι ενεργοποιημένο το Bing Bar, συλλέγουμε πληροφορίες με στόχο τη βελτίωση της κατάταξης και της συνάφειας των αποτελεσμάτων αναζήτησης, καθώς και των επιδόσεων των υπηρεσιών του Bing.

Για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν χρησιμοποιούμε καμία από τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω αυτού του προγράμματος για την ταυτοποίησή σας, την επικοινωνία με εσάς ή τη στόχευση διαφημίσεων προς εσάς, ενώ αποθηκεύουμε αυτές τις πληροφορίες ξεχωριστά από τυχόν πληροφορίες λογαριασμού που ενδέχεται να έχουμε και οι οποίες σας ταυτοποιούν απευθείας, όπως το όνομα, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οι αριθμοί τηλεφώνου σας. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω του προγράμματος καθίστανται ανώνυμες ή διαγράφονται έπειτα από δεκαοκτώ μήνες.

Όταν εγκαταστήσετε το Bing Bar, μπορείτε να συγκατατεθείτε ή να αρνηθείτε τη συμμετοχή σας, επιλέγοντας το πλαίσιο ελέγχου Βελτίωση της εμπειρίας μου ή καταργώντας την επιλογή του, προτού κάνετε κλικ στην επιλογή Τέλος, για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο web που διαθέτετε.
  2. Στη δεξιά πλευρά του Bing Bar, κάντε κλικ στο κουμπί "Ρυθμίσεις" Εικόνα του εικονιδίου ρυθμίσεων στο Bing Bar.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Ποιότητα, επιλέξτε Όχι, δεν θέλω να συμμετάσχω και μετά κάντε κλικ στην επιλογή Κλείσιμο.

Αν δεν μπορείτε να δείτε τις δυνατότητες που περιγράφονται εδώ, μπορεί να μην διαθέτετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Bing Bar. Για να το εγκαταστήσετε, μεταβείτε στην Σελίδα λήψεων Bing Bar.

Σχετικά θέματα

Πληροφορίες για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και ασφάλειας της Microsoft

See more videos...