Σχετικά με τα ενδιαφέροντα στο Bing

Εξατομικεύστε την αρχική σελίδα του Bing και παραμείνετε ενήμεροι για τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν, όπως για δημοφιλέστερες ειδήσεις, μετοχές, καιρό και περισσότερα.

Βασικά στοιχεία

Τι είναι τα ενδιαφέροντα στο Bing;expando image

Τα ενδιαφέροντα σάς επιτρέπουν να παραμένετε ενήμεροι για προσωπικά ενδιαφέροντα όπως ειδήσεις, μετοχές και τοπικές καιρικές συνθήκες, ώστε να λαμβάνετε πάντα τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Πώς λειτουργούν τα ενδιαφέροντα;expando image

Μόλις προσθέτετε ενδιαφέροντα, το Bing τα παρακολουθεί για εσάς και σας παρουσιάζει σχετικές ειδήσεις και ενημερώσεις στην αρχική σελίδα του Bing, καθώς και σε email, σε ειδοποιήσεις και σε άλλα σημεία.

Για ποιους τύπους ενδιαφερόντων είναι δυνατή η παρακολούθηση;expando image

Αυτήν τη στιγμή, προσφέρονται τέσσερις κύριες κατηγορίες ενδιαφερόντων για παρακολούθηση στο Bing: Ειδήσεις, καιρός, οικονομία και πτήσεις. Θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε ενδιαφέροντα, ώστε η εμπειρία Bing να συνεχίσει να γίνεται πιο προσωπική και σχετική με τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν.

Πού θα δω ενημερώσεις για τα ενδιαφέροντά μου;expando image

Θα δείτε τα πλακίδια με τα ενδιαφέροντά σας στην αρχική σελίδα του Bing. Στο MSN, θα δείτε ενημερώσεις σε σελίδες σχετικές με τα ενδιαφέροντά σας. Για παράδειγμα, αν η τιμή της μετοχής MSFT είναι ένα από τα ενδιαφέροντά σας, θα δείτε ενημερώσεις στο MSN Οικονομία. Με το Windows Phone 8.1, θα λαμβάνετε ενημερώσεις στο τηλέφωνό σας.

Πώς προσθέτω ενδιαφέροντα;expando image

Μπορείτε να προσθέσετε ενδιαφέροντα κάνοντας κλικ στο αστέρι δίπλα από κάθε αποτέλεσμα αναζήτησης ή επιλέγοντας Προσθήκη ενδιαφέροντος.

Πώς καταργώ ένα στοιχείο ενδιαφέροντος;expando image

Από ένα αποτέλεσμα αναζήτησης, κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείριση του τρόπου παρακολούθησης αυτού του ενδιαφέροντος ή μεταβείτε στην ενότητα "Τα ενδιαφέροντά μου". Επιλέξτε το στοιχείο ενδιαφέροντος που θα θέλατε να καταργήσετε και κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή.

Προστασία προσωπικών δεδομένων και ρυθμίσεις

Πώς απενεργοποιώ τα ενδιαφέροντα;expando image

Για να απενεργοποιήσετε τα ενδιαφέροντά σας και να μην λαμβάνετε ενημερώσεις, μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις" και κάντε κλικ στο κουμπί Απενεργοποίηση.

Πώς διαγράφω όλα τα ενδιαφέροντά μου;expando image

Μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις Bing", έπειτα κάντε κλικ στο κουμπί "Εξατομίκευση". Κάτω από τα "Ενδιαφέροντα", κάντε κλικ στο κουμπί Απαλοιφή.

Γιατί βλέπω ενδιαφέροντα που δεν πρόσθεσα εγώ;expando image

Με την εγγραφή σας στα ενδιαφέροντα, θα δείτε μερικά βασικά ενδιαφέροντα, όπως πληροφορίες καιρού και τίτλους ειδήσεων. Ενδέχεται να δείτε επίσης ενδιαφέροντα σχετικά με πληροφορίες που παρείχατε σε άλλες εφαρμογές ή προγράμματα που συνδέσατε στο λογαριασμό σας Microsoft, όπως την Cortana ή το MSN. Μπορείτε να προσθέσετε ή να διαγράψετε πληροφορίες οποιαδήποτε στιγμή.

Χρησιμοποιεί το Bing τις πληροφορίες που παρέχω για να μου εμφανίζει στοχευμένες διαφημίσεις;expando image

Το Bing δεν χρησιμοποιεί τις πληροφορίες για τα ενδιαφέροντά σας για να σας εμφανίζει στοχευμένες διαφημίσεις.

Είσοδος

Γιατί χρειάζομαι λογαριασμό Microsoft για να χρησιμοποιήσω τα ενδιαφέροντα;expando image

Ένας λογαριασμός Microsoft συνδέει απρόσκοπτα τις συσκευές και τους λογαριασμούς σας, επομένως θα βλέπετε πάντα τα ενδιαφέροντά σας από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης, εφόσον έχετε συνδεθεί με το λογαριασμό σας.

Γιατί δεν μπορώ να δω τα ενδιαφέροντά μου όταν δεν έχω συνδεθεί με το λογαριασμό μου;expando image

Για να δείτε τα ενδιαφέροντά σας, θα πρέπει να έχετε συνδεθεί με το λογαριασμό σας Microsoft.

Πώς λειτουργούν τα ενδιαφέροντα με το Πρόγραμμα ανταμοιβών Bing;expando image

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα ενδιαφέροντα και το Πρόγραμμα ανταμοιβών Bing ταυτόχρονα, αλλά θα πρέπει να εγγραφείτε για τα ενδιαφέροντα και το Πρόγραμμα ανταμοιβών ξεχωριστά.

Αν δεν χρησιμοποιείτε ήδη τα ενδιαφέροντα ή το Πρόγραμμα ανταμοιβών Bing, ενδέχεται να σας ζητηθεί να συμμετάσχετε και στα δύο κατά την είσοδο με το λογαριασμό Microsoft. Μπορείτε πάντα να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε τη συμμετοχή σας σε αυτήν τη σελίδα:

Αρχική σελίδα του Bing με συγκατάθεση για το Πρόγραμμα ανταμοιβών και τα Ενδιαφέροντα
Σημείωση

Κάποιες λειτουργίες και δυνατότητες που περιγράφονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμες στη χώρα ή στην περιοχή σας αυτήν τη στιγμή.

See more videos...