Αποθήκευση αποτελεσμάτων αναζήτησης με το Bing

Αποθηκεύστε τα αποτελέσματα μιας αναζήτησης Bing για να μπορείτε να τα δείτε σε ένα σημείο, οποιαδήποτε στιγμή — από οποιαδήποτε συσκευή

Αποθηκεύστε τα αποτελέσματα μιας αναζήτησης Bing για να μπορείτε να τα δείτε σε ένα σημείο, οποιαδήποτε στιγμή — από οποιαδήποτε συσκευή.

Τι είναι η σελίδα "Τα αποθηκευμένα μου";expando image

Μπορείτε να αποθηκεύσετε αποτελέσματα αναζήτησης στη σελίδα Τα αποθηκευμένα μου και να τα δείτε αργότερα από οποιαδήποτε συσκευή. Μπορείτε να αποθηκεύσετε αποτελέσματα εικόνων, βίντεο, τοποθεσιών και αγορών.

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω κάτι για αργότερα;expando image

Καθώς περιηγείστε σε αποτελέσματα εικόνων, βίντεο, τοποθεσιών ή αγορών στο Bing, μπορείτε να επιλέξετε το στοιχείο [+] σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα για να το προσθέσετε στη σελίδα Τα αποθηκευμένα μου

Πώς μπορώ να δω αποτελέσματα που έχω αποθηκεύσει;expando image

Τα αποθηκευμένα αποτελέσματά σας θα εμφανιστούν στη σελίδα Τα αποθηκευμένα μου, στην οποία μπορείτε να μεταβείτε κάνοντας κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, στην επιλογή Τα αποθηκευμένα μου.

Πώς μπορώ να καταργήσω αποτελέσματα που έχω αποθηκεύσει;expando image

Στη σελίδα Τα αποθηκευμένα μου, κάντε κλικ στο στοιχείο ••• σε ένα αποτέλεσμα αναζήτησης που θέλετε να καταργήσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση.

Ποιος μπορεί να δει τα αποτελέσματα που έχω αποθηκεύσει;expando image

Μόνον εσείς μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης που έχτε αποθηκεύσει. Για να δείτε όλα τα αποθηκευμένα αποτελέσματά σας, συνδεθείτε στο Bing με το λογαριασμό σας Microsoft.

Πρέπει να έχω συνδεθεί για να έχω πρόσβαση στα αποθηκευμένα μου;expando image

Αν έχετε συνδεθεί με λογαριασμό Microsoft, θα μπορείτε να δείτε τα αποθηκευμένα αποτελέσματα αναζήτησης από οποιαδήποτε συσκευή. Αν δεν έχετε συνδεθεί, θα μπορείτε ακόμα να αποθηκεύσετε αποτελέσματα αναζήτησης για αργότερα, αλλά αυτά θα καταργηθούν αν αλλάξετε πρόγραμμα περιήγησης ή κάνετε απαλοιφή των cookies.

Σημείωση

Κάποιες λειτουργίες και δυνατότητες που περιγράφονται εδώ μπορεί να μην είναι διαθέσιμες στη χώρα ή την περιοχή σας αυτήν τη στιγμή.

See more videos...