Kezka bat bidaltzeko edo Bing-ekin harremanetan jartzeko urratsak

Webgune baten edukiarekin erlazionatutako emaitza iraingarrien, jabetza intelektualaren inguruko kezken edo beste zalantza batzuen berri emateko egin behar diren urratsei buruzko informazioa.

URL zehatz batekin edo bilaketa-emaitzetan aurkitutako informazioarekin erlazionatutako kezkaren bat baduzu, jarri harremanetan Bing-ekin. Kezka baten berri ematen baduzu, gogoan izan balitekeela URLa ezin kentzea bilaketa-emaitzetatik. Bilaketa-emaitza bat kendu ahal izateko, Bing-ek zenbait egoera eta baldintza zehatz hartu behar ditu kontuan Bing-eko erabiltzaileen informazio garrantzitsurako sarbidea ez murrizteko.

Benetako errore edo arazoak ikusten badituzu Bing-en, bidali abisu bat orriaren behealdean dagoen Oharrak estekaren bidez. Gurekin harremanetan jartzeko beste modu batzuk ikusteko eta Bing-i buruzko informazio gehiago lortzeko, ikusi jarraian dituzun xehetasunak.

Bing bilaketaren APIakexpando image

Garatzailea bazara eta Bing bilaketaren APIei buruzko galderarik baduzu, egin klik hemen prezioak ikusteko eta informazio gehigarria lortzeko.

Bing iragarkiakexpando image

Bing-en duzun iragarkiari buruzko galderarik baduzu, hasi saioa Microsoft Ads atarian laguntza lortzeko.

Bing orriak (beta)expando image

Egin klik hemen informazio gehiago lortzeko marka nola hobe dezakezun jakiteko Bing orriak erabilita.

Bing lekuakexpando image

Negozioa Bing-en gehitzeari buruzko galderarik baduzu edo zeure informazioa eguneratu nahi baduzu, joan Bing lekuen atarira.

Bing mapakexpando image

Arazoren bat baduzu Bing mapekin, egin klik hemen eta hautatu orriaren behealdean dagoen oharrak bidaltzeko botoia.

Bing web-arduradunen tresnakexpando image

Web-arduraduna edo gune baten jabea bazara eta Bing-en duzun presentziari buruzko galderarik baduzu, hasi saioa Bing tresnen atarian.

Mahaigaineko Bing eta Bing horma-paperaexpando image

Mahaigaineko Bing gehitu da beste produktu batzuetan. Egunero Bing irudi berri bat gehitzeko mahaigainean, instalatu Bing horma-papera

Android-erako Bing aplikazioaexpando image

Android-erako Bing aplikazioari buruzko oharrak bidaltzeko, bidali mezu elektroniko bat bfafeedback@microsoft.com helbidera

iOS-erako Bing aplikazioaexpando image

Aplikaziotik bidal ditzakezu oharrak, edo iruzkin bat idatz dezakezu Apple Store-n.

Bing komunitatearen foroaexpando image

Egin galderak eta jaso erantzunak hemen.

Oharra

Bing-ek ez du kontrolatzen guneek argitaratzen duten edo Bing-eko bilaketa-emaitzetan agertzen den edukia. Edukia bilaketa-emaitzetatik kentzen dela ziurtatzeko, jarri harremanetan edukia argitaratuta duen gunearen web-arduradunarekin eta eskatu hura ezabatzeko edo kentzeko. Bing-ek URLa bilaketa-emaitzetatik kentzen badu ere, ez da desagertuko eta erabilgarri egongo da web-helbidea zuzenean atzituz gero; hura desaktibatzeko, web-arduradunak edukia kendu beharko du gunetik..

See more videos...