Kotisivuun tutustuminen

Katso, miten voit ladata Bing-kotisivukuvan, poistaa sen näkyvistä tai hakea lisätietoja.

Ympäröivään maailmaan tutustumisen helpottamiseksi Bingin kotisivulla näkyy joka päivä uusi kuva, video tai panoraamanäkymä.

Kuvaa tai videota koskevien tietojen tarkastelu

Jos haluat tutustua tarkemmin päivän kuvan, videon tai panoraamanäkymän aiheeseen, siirrä hiiri kuvassa olevan päivittäisen visan päälle. Kukin kotisivuvisa sisältää kuvaa koskevia tietoja sekä linkin, jonka avulla voit perehtyä aiheeseen syvemmin.

Lisätietojen hankkiminen

Jos haluat kuvaa, videota tai panoraamanäkymää koskevia lisätietoja, pidä hiiden osoitin kuvan oikeassa alanurkassa olevan kohdan Tieto päällä.

Kotisivun kuvan lataaminen tai tallentaminen

Voit ladata useimmat päivittäiset kotisivukuvat. Lataa kuva pitämällä hiiren osoitin kohdan Tiedot päällä ja napsauta kohtaa Lataa päivän kuva. Tallenna kuva Omat tallennukset -sivulle napsauttamalla Tiedot-kortin yläosassa olevaa sydänkuvaketta.

Aikaisempien kuvien katseleminen

Napsauttamalla kuvan oikean alanurkan Edellinen- ja Seuraava-nuolia voit katsella seitsemän viime päivän aikana näytettyjä kuvia.

Oman kotisivun mukauttaminen

Napsauta sivun oikeassa ylänurkassa, kohdassa Mukauta omaa kotisivua olevaa kolmirivistä kuvaketta, napsauta kohtaa Näytä valikkopalkki tai Näytä uutisia tai kiinnostavia aiheita piilottamaan tai näyttämään valitut aiheet.

Kuvan näyttäminen ja näkyvistä poistaminen

  • Jos haluat harmaan taustakuvan kotisivulle päivittäisen kuvan sijaan, voit tämän linkin avulla poistaa kuvat käytöstä.
  • Jos haluat päivittäisen kuvan kotisivulle harmaan taustakuvan sijaan, voit tämän linkin avulla tuoda kuvat näkyviin.

Bing-palvelun määrittäminen kotisivuksi ja hakuohjelmaksi

Näiden linkkien kautta tapahtuu aseta Bing.com kotisivuksi ja tee Bingistä hakukone tälle selaimelle. Jos Bing-palvelua ei voi automaattisesti määrittää kotisivuksi tai hakupalveluksi, noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Ajan tasalla pysyminen

Jos haluat saada kotisivua koskevia uutisia sekä muita Bing-palvelua koskevia uutisia, tykkää: Bing Facebookissa tai seuraa: Bing Twitterissä.

Jotkin tässä kuvatuista ominaisuuksista ja toiminnoista eivät ehkä ole käytettävissä maassasi tai asuinalueellasi.

See more videos...