Kuvien suodattaminen käyttöoikeustyypin perusteella

Käytä käyttöoikeussuodatinta etsiäksesi tiedostoja, joita voi olla saatavilla henkilökohtaisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin.

Kun etsit kuvia käyttöösi, jaettavaksi tai muokattavaksi joko henkilökohtaiseen tai kaupalliseen käyttöön, käytä käyttöoikeussuodatinta. Tämä suodatin perustuu Creative Commons -lisensointijärjestelmä -käyttöoikeusjärjestelmään. Näet aiottua käyttötarkoitustasi vastaavat kuvatulokset valitsemalla soveltuvan suodatinasetuksen.

Tietoja käyttöoikeuden perusteella suodattamisesta.

Voit suodattaa sisältöä seuraavien suodatinasetusten perusteella:

  • Julkinen toimialue: Kuvan tekijä on luopunut kaikista yksinoikeudellisista oikeuksistaan laajimmassa lain sallimassa laajuudessa. Lue lisätietoja tästä.
  • Free to share and use (Ilmaiset jakaa ja käyttää): Voit jakaa ja käyttää tällaisia kuvia, mutta et saa muokata tai muuttaa niitä. Muokkaamista, jakamista ja käyttöä kaupallisiin tarkoituksiin ei myöskään ehkä sallita. Tämä asetus tuottaa yleensä eniten tuloksia.
  • Free to share and use commercially (Ilmaiset jakaa ja käyttää kaupallisesti): Voit jakaa ja käyttää näitä kuvia sekä henkilökohtaisiin että kaupallisiin tarkoituksiin. Muokkaamista tai muuttamista henkilökohtaisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin ei kuitenkaan ehkä sallita.
  • Free to modify, share and use (Ilmaiset muokata, jakaa ja käyttää): Voit muokata jakaa ja käyttää tällaisia kuvia, mutta muokkaamista, jakamista ja käyttöä kaupallisiin tarkoituksiin ei ehkä kuitenkaan sallita.
  • Free to modify, share and use commercially (Ilmaiset muokata, jakaa ja käyttää kaupallisesti): Voit muokata, jakaa ja käyttää näitä kuvia sekä henkilökohtaisiin että kaupallisiin tarkoituksiin. Tämä asetus tuottaa yleensä vähiten tuloksia.

Kun löydät kuvan

Kun löydät haluamasi kuvan, siirry sen alkuperäiseen sivustoon ja tarkista sen oikea käyttöoikeus. Siirry sitten siirry Creative Commons -sivustolle -sivustoon. Lue siellä käyttöoikeus sekä siihen liittyvät ehdot, rajoitukset ja alkuperämainintavaatimukset. Niiden perusteella tiedät, miten ja missä voit kuvaa käyttää.

Huomautus

Bing ei takaa, että tietty kuvaan liittyy tietty käyttöoikeus tai että voit käyttää tiettyä kuvaa tietyn käyttöoikeuden nojalla.

Jos sinulla on kysymyksiä käyttöoikeuksiin liittyen, katso Creative Commons: usein kysytyt kysymykset.

Jos suodatetuissa tuloksissa on kuvia, jotka eivät täsmää valitun käyttöoikeuden kanssa, napsauta kuvatulossivun alareunan Palaute-painiketta ja ilmoita meille asiasta.

See more videos...