Ilmoittaminen huolenaiheesta tai yhteyden ottaminen Bingiin

Tietoa siitä, miten voit ilmoittaa loukkaavista tuloksista, immateriaalioikeuksiin liittyvistä huolenaiheista tai muista verkkosivuston sisältöön liittyvistä huolenaiheista.

Jos sinulla on tiettyihin URL-osoitteisiin tai muihin hakutulosten sisältämiin tietoihin liittyviä huolenaiheita, voit ilmoittaa näistä Bingille. Huolenaiheesta ilmoittaminen ei välttämättä johda URL-osoitteen poistamiseen hakutuloksista. Bing rajoittaa hakutulosten poistamisen kapeaan joukkoon olosuhteita ja ehtoja välttääkseen rajoittamasta Bingin käyttäjien pääsyä olennaiseen tietoon.

Jos havaitset faktavirheitä tai muita ongelmia Bingissä, voit ilmoittaa tästä meille sivun alaosassa olevan Palaute-linkin kautta. Alla näet muita tapoja ottaa meihin yhteyttä ja saada lisätietoa Bingistä.

Bing-haun ohjelmointirajapinnatexpando image

Jos olet kehittäjä ja sinulla on kysyttävää Bing-haun ohjelmointirajapinnoista, katso hinnat ja lisätietoja napsauttamalla tätä.

Bing-mainoksetexpando image

Jos sinulla on kysyttävää Bing-mainoksestasi, saat tukea kirjautumalla sisään Microsoft Ads -portaaliin.

Bing Pages (beeta)expando image

Napsauttamalla tätä saat lisätietoja brändisi kohentamisesta Bing Pagesin avulla.

Bing Placesexpando image

Jos sinulla on kysyttävää yrityksesi lisäämisestä Bingiin tai tietojesi korjaamisesta, siirry Bing Places -portaaliin.

Bing-kartatexpando image

Jos sinulla on ongelmia Bing-karttojen kanssa, napsauta tätä ja valitse sivun alaosassa oleva palautepainike.

Bing Webmaster Toolboxexpando image

Jos olet sivustovastaava tai sivuston omistaja ja sinulla on kysyttävää näkyvyydestäsi Bingissä, kirjaudu sisään Bing Toolbox -portaaliin.

Bing Desktop ja Bing Wallpaperexpando image

Bing Desktop on liitetty muihin tuotteisiin. Jos haluat lisätä uuden Bing-kuvan työpöydällesi joka päivä, asenna Bing Wallpaper.

Bing-sovellus Androidilleexpando image

Voit antaa palautetta Androidin Bing-sovelluksella lähettämällä sähköpostia osoitteeseen bfafeedback@microsoft.com

Bing-sovellus iOS:lleexpando image

Voit antaa palautetta sovelluksessa tai jättää kommentin Apple Storessa.

Bing-yhteisöfoorumiexpando image

Kysy kysymyksiä ja saa vastauksia täällä.

Huomautus

Bing ei hallitse verkkosivustojen julkaisemaa tai Bingin hakutuloksissa näkyvää sisältöä. Paras tapa varmistaa, että sisältö poistetaan hakutuloksista, on ottaa yhteyttä sisällön julkaisseen sivuston sivustovastaavaan ja pyytää sisällön poistamista. Vaikka Bing poistaisi URL-osoitteen hakutuloksista, se on edelleen olemassa, ja sen voi löytää siirtymällä suoraan verkko-osoitteeseen, kunnes sivustovastaava poistaa sisällön verkkosivustoltaan.