Lääketieteelliset tiedot Bingissä

Selvitä miten Bing työskentelee asiantuntijoiden kanssa lääketieteellisen sisältömme tarkistamiseksi.

Lääketieteellinen sisältö Bingissä on peräisin luotetuilta lääketieteellisen sisällön kumppaneilta ja Bingin tietokaaviosta. Lääketieteen ammattilaisten paneeli tarkistaa useita sairauksia koskevat tiedot.

Mitä lääketieteellistä tietoa on saatavilla Bingissä?

  • Sairaudet: lue tietoa aiheuttajista, oireista, ehkäisystä, komplikaatioista, diagnooseista, hoidoista ja konsultoitavista asiantuntijoista.
  • Diagnostiset testit: miten valmistautua, mitä odottaa, riskit ja komplikaatiot ja miten tulkita testituloksia.
  • Hoitotoimenpiteet: lue tietoa siitä, mitä odottaa toimenpiteitä ennen, niiden aikana ja jälkeen sekä riskeistä ja komplikaatioista.
  • Oireet: tavalliset aiheuttajat, milloin mennä lääkärille ja itsehoitovaihtoehdot.
  • Lääkkeet: sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset.

Mistä lähteistä Bing hankkii lääketieteellisiä tietoja?

Tiedot lääkkeistä Bingissä ovat peräisin First Databankista ja muilta lääketieteellisiltä verkkosivustoilta. Focus Medica tarjoaa tietoa sairauksista, oireista, testeistä ja toimenpiteistä. Lääketieteen ammattilaisten paneeli tarkistaa nämä tiedot. Paneeli ei tarkista tiettyjä Bingin hakuehtoja tai näillä ehdoilla näytettyjä tuloksia, Paneeliin sisältyy tällä hetkellä:

  • Tri Bo Burns, DO, FACEP, The George Kaiser Family Foundation, hätälääketieteen professori (Oklahoman yliopisto)
  • Tri Ilya Aleksandrovskiy, MD (Buffalon yliopisto)
  • Tri Patrick Kearns, MPH (Harvardin lääketieteellinen yliopisto), PGCert Med Ed (Glasgow’n yliopisto), MRCP UK
  • Tri Rahul S. Gandhi, MPH (Harvardin lääketieteellinen yliopisto), MBChB (Aucklandin yliopisto)

Kun haet lääketieteellisiä tietoja, saatat nähdä ‘Ihmiset hakevat myös’ -osion. Nämä tiedot ovat peräisin hakukäyttäytymisestä ja tietokaaviostamme.

Jos haet oiretta, saatat nähdä Aiheeseen liittyviä sairauksia -osion. Tämä osion perustuu hakutuloksiin ja tietokaavioomme. Tarkista näitä tuloksia oleellisuuden osalta.

Miten Bing tarjoaa lääketieteellisiä tietoja eri kielillä?

Bing hankkii tietoja englannin kielellä kolmansilta osapuolilta ja kääntää ne. Käytämme myös tietoja markkina-aluekohtaisilta lääketieteellisiltä verkkosivustoilta tietojen lisäämiseen tarvittaessa. Lääketieteellisen sisällön käännökset on tarkoitettu ohjeellisiksi, ei lääketieteellisiksi neuvoiksi. Microsoft ei ole tarkistanut taustatietoja, emmekä voi taata täydellistä tarkkuutta.

Milloin kääntyä lääketieteen ammattilaisen puoleen

Lääketieteellisiä tietoja Bingissä ei ole tarkoitettu lääketieteellisiksi neuvoiksi, eivätkä ne päde kaikkiin. Ota yhteyttä terveydenhuoltopalvelujen tarjoajaan, jos sinulla on lääketieteellinen huolenaihe. Lääketieteellisessä hätätapauksessa ota välittömästi yhteyttä lääkäriin tai paikalliseen hätänumeroon.

Virheellisistä tiedoista ilmoittaminen

Jos sinulla on palautetta lääketieteellisistä tiedoista Bingissä, käytä sivun alaosassa olevaa palautelinkkiä.

Huomautus

Lääketieteellisiä tietoja tarjotaan vain haetuimmissa aiheissa, eikä niitä ole tarkoitettu kattavaksi sairauksien tai hoitojen luetteloksi.

See more videos...